Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  На ски в Банско

  img

  банскоБанско е вероятно най-често срещаната дестинация, когато стане дума за ски писти, спускания, дори и състезания. И няма нищо лошо, това определено е отлична локация за практикуване на този спорт или който и да е от зимните, дори да се спускате с шейна по склона.

  Хубавото на Банско е че е толкова популярно, че дори да не сте били там преди, можете да използвате интернет пространството, за да намерите всичко нужно, като има няколко основни сайта, които биха ви дали основната информация за положението на Банско – цени, хотели, забележителности и изобщо всичко, което ви е нужно.

  Да започнем първо с хотелите. Има естествено няколко, които се намират в самия комплекс и доста повече, които са на няколко километра път с кола около Банско. Изцяло ваш е изборът за хотел. Естествено, тези които са близо до пистите и дори на няколко крачки струват повече, но и предлагат повече услуги. Имаме хотел дори и с 5 звезди. Луксът там е уникален, като във всеки хотел се предлага сауна или парна баня нещо, с което да се стоплите.
  Най-евтините оферти за престой са от къщи за гости на цена от 15лв на легло, като цените може да се вдигнат много повече, зависи къде ще отседнете, но дори и 15лв не са много за къща за гости в Банско. Преценете дали ще ви свърши работа, колко човека сте, колко ще стоите и т.н.

  Нека да излезем от хотела и да видим какво има наоколо. Забележителностите, които се намират в града са: Веляновата къща, Къща-музей „Неофит Рилски“, музей Никола Въпцаров, постоянна иконна изложба, която се намира в старата част на града и може да бъде посетна по всяко време на годината, а така също и църквата Св. Тройца. Всяко от тези места крие в себе си интересна история, която години наред завладява туристите и ако сте решили да си направите разходка из града – това определено са места за посещение.

  Да се хвърляме на ските и да ходим да се пързаляме. Информацията, която може да получите от хотела или ако няма такава, да намерите от интернет за времето и обстновката по пистите е толкова често обновявана, че няма как да я пропуснете. Екипирайте се добре и винаги спазвайте правилата за безопасност, защото сме чували за достатъчно смъртни случаи на хора, които или са се опитвали да се изфукат или не са направили нещо, което инстукторът им е казал.
  Ако нямате нужната екипировка то в Банско се предлага на достатъчно места. Можете да закупите всичко или ако сте отседнали в някой от тузарските хотели – дори да го наемете, за да не се налага после да го държите в килера.

  1 Comments

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar