Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Как да изберете обувки спрямо роклята

  /
  669 Views
  img

  Вероятно често се питате как точно да съчетаете обувките с роклята си. Истината е, че няма конкретни правила, които да трябва да бъдат стриктно спазвани, но все пак някои съчетания са много по-успешни от други. Следните съвети безспорно биха ви били от полза:

  Определете облеклото в зависимост от повода

  Едно от първите неща, с които трябва да се съобразите, когато избирате обувки, е поводът. Изискванията по отношение на облеклото за официалните и неофициалните събития са различни. Трябва да сте наясно, че обувките изцяло биха могли да променят визията ви, още повече, ако са съчетани с правилната прическа, грим и бижута.

  Официалните поводи изискват обувки на ток. Но все пак трябва да вземете предвид различни фактори – къде отивате, колко време ще трябва да прекарате прави, колко време самите вие можете да прекарате на обувки на висок ток… Ако мислите, че няма да се чувствате комфортно, спрете се на обувки с висока платформа.

  Дълга или къса ще е роклята?

  Изборът на обувки се определя и от вида на роклята. Късата рокля може да бъде добре съчетана както с отворени обувки на ток, така и с ниски обувки. Ако носите обаче дълга рокля, за предпочитане е да се спрете на високи обувки – например обувки с платформа, за да ви е комфортно с тях.

  Замислете се за цветовете

  Ако сте избрали да облечете семпла и едноцветна рокля, можете да я комбинирате с цветни обувки. Но ако роклята ви е орнаментирана с различни бижута, по-добре е да изберете обувки, които да не я „засенчват“. Нека те да са по-дискретни.

  Другите аксесоари

  Не бива да забравяте и аксесоарите. Например обувките и чантата не е нужно да са в един цвят, но трябва да сте сигурни,че аксесоарите, които подбирате, ще са чудесно допълнение към роклята.

  Сега остава само да подберете правилно обувките към тоалета си. Ако вече имате избрана рокля, можете да разгледате онлайн магазина goya.bg, за да се сдобиете и с най-подходящите за нея обувки.

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar