Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Swansea City vs Aston Villa

  /
  466 Views
  img

  футболДнес в 19:30 българско време в Англия ще се изиграе мачът между Swansea City & Aston Villa на стадиона “Liberty Stadium”.

  Ако следите някой от двата отбора вероятно вече сте се запознали с детайлите за срещата, но все пак, за всеки случай, ето ги отново:

  Травмата в коляното на Андре Аю няма да му позволи да се включи в посрещането на Астън Вила у дома. Впрочем именно в Астън Вила се подвизава неговият брат – Джордан.
  След като беше настинал, Джеферсън Монтеро вече се възстанови и ще може да се включи в мача.
  Защитникът на Астън Вила Карлос Санчез най-после ще може да заиграе за своите, след като отсъства в продължение на два месеца поради разтегнато сухожилие.
  Адам Траор и Джак Грейлиш няма да участват в мача. Според лекарския екип те ще бъдат възстановени едва в началото на следващия месец.

  Как се изказаха специалистите за мача?

  Алистър Мен каза, че, перифразирам, ако Суонзи победи, това драматично ще повлияе на нейното положение в таблицата с класирането. Към днешна дата отборът е с едва 8 точки над зоната на изпадащите. Но ако 40 точки поместват отбора в зоната на незастрашените дори в най-непредсказуемите футболни сезони, когато мачът е домакински имаш отлична възможност да се възползваш и да заслужиш победа, та ако ще отборът да е и Астън Вила.

  Старши треньорът Франческо Гайдлин твърди, че това е най-важният мач за Суонзи за сезона и те ще дадат всичко от себе си, за да спечелят.

  От друга страна, треньорът на Астън Вила, а именно Реми Гарде, заяви, че отборът му има много по-голям потенциал, отколкото показват резултатите му, и преспокойно би могъл да победи Съонзи.

  Франческо Гайдлин заяви, че няма да е лесно и знае колко трудно е да се спечели такъв мач, но отборът му е подготвен, концентриран и футболистите тренират интензивно.

  Реми Гарде пък заяви, че не се знае какво ще стана, но е убеден, че ще спаси клуба от изпадане.

  Обобщение:
  За Суонзи е изключително важно да спечели този мач. Не го ли стори, сериозно бих се разтревожил за тях, особено с добавените три точки към актива на Астън Вила.

  Статистика:
  В последните 10 срещи между двата отбора победите са Суонзи са четири към една за Вила, а равенствата са пет.

  Последната загуба на Суонзи от Вила беше преди повече от четири години.

  За любителите на залозите бихме предложили резултат 2-1

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar