Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  В помощ на домашния майстор

  /
  474 Views
  img

  домашен майсторПрез годините на всеки един от нас ни се е налагало да правим ремонт вкъщи или да ремонтираме нещо повредено. Какво ще ни посъветват професионалистите в тази област, така наречените майстори. На първо място е задължително да се оборудваме с най-необходимите ни за това инструменти, а именно клещи, няколко отвертки, два три ключа, фазомер, рулетка и ножица, задължително чук. На второ място малко материали от типа на изолирбанд, лепило тип капчица, тел, тефлонова лента при повреда във ВИК инсталацията и т.н.

  Всичко това събрано в един куфар за инструменти, а в краен случай в кашон прибран в мазето или килера, в комбинация с домашна дрелка, малко абразивче и витоверт ще Ви спасят от всякакъв изникнал проблем и ремонт вкъщи.

  При по-голям ремонт от типа на боядисване и освежаване също можете да се справите сами, няколко различни по размер и вид валяци, кофа за латекс, легенче за блажна боя и свободно време за да освежите вашия дом. Ако пък имате нещо за подмазване една шпакла, мистерия и кофа са напълно достатъчни за дребни подмазвания и залепяне на някоя и друга плочка.

  За живущите в къща е желателно освен всичко гореизброено да имат и сечива за градината от типа на мотика, права лопата, кирка, трион и т.н.

  Имате ли желание и време ще се справите с всеки един възникнал проблем, важното е да спазвате правилата за безопасност. Ако проблема примерно е във Електрическата инсталация, преди започване на ремонта спирате тока, ако проблема е във ВИК инсталацията пък спирате водата и т.н.

   

  Ако нямате нужните умения и време винаги можете да намерите и майстор специалист в областа в която е изникнал проблема, но за предпочитане е да се справите сами, така освен спестените пари ще натрупате и опит и самочувствие.

   

  Повече за ръчните инструменти и начина им на употреба можете да намерите в нашата статия В света на ръчните инструменти. Успех!!!

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar