Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Полезно за автомобила

  img

  автомобилиВ днешно време автомобилите станаха част от нашето ежедневие без които не можем. Дали ще ни потрябва за пазаруване, да отидем на работа, да закараме децата на училище или да отидем на почивка, те се превръщат в необходимост без която не можем.

  Отминаха времената в които през почивните дни мъжете в квартала изкарваха своите Лади и Москвичи. Събираха се около тях, човъркайки по нещо и правейки се на майстори. Е, не точно майсторейки, а по скоро на приказка и лафове, лъскайки своите соц возила, горди собственици на тези автомобили.

  Днес не е по-различно, просто автомобилите станаха по лъскави, мощни и приятни за гледане. Иначе май всичко е по старому, лъскаме колите, слагаме им хубави джанти, гледаме ревът от двигателя да е по-висок. Не са изключение и типично тинейджърските гонки, незаконни да подчертаем, с които младите да се покажат кой е по-по-най.

  За разлика от старите автомобили и ремонтите им вече не са от типа направи си сам. С навлизането на електрониката и компютрите, авто индустрията произвежда все по-нови автомобили, за ремонта на който не става човъркане с отверка в гаража, а е необходимо да се отиде при специалист.

  Препоръчваме Ви, ако сте закупили нов автомобил да отидете във фирмения серзиз на марката производител. Дори и да излезе по-скъпо, това ще спести бъдещи проблеми с колата и ще Ви спести нови разходи по ремонта и. Докато кварталния автомонтьор на първо време ще изтрие грешката от компютъра и ще Ви каже че сте готови, то във оторизирания сервиз ще направят основна профилактика на вашия автомобил.

  Не казваме, че кварталния майстор не става, не напротив, тези автомонтьори са наистина добри професионалисти, но им липсва оборудване за специфични ремонти. За ремонт по ходова част и двигател, смяна на масла и гуми те са избор номер едно, така че не се колебайте да отидете при вашия познат и да спестите пари и време.

  Какво трябва и да имате като оборудване: за всеки случай имайте едно на ум, че може насред пътя да визникне дребен проблем. Като изключим задължителните крик и пожарогасител, имайте два-три ключа, клещи, щанга и други инструменти, за които сме писали в статията „ В света на ръчните инструменти”.

  Не жалете средства за вашия автомобил, те ще Ви се отблагодарят в бъдеще време, винаги спазвайте правилата за движение, плащайте си редовна застраховките и пътния данък, стремете се да не правите нарушения на пътя.

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar