Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Знаете ли какво определя цените на вратите?

  /
  724 Views
  img

  врати борманЗнаем добре, че вратите са тези части от дома, които изпълняват особено важна за него функционална роля, а именно защитата – особено когато става въпрос за външни врати. Именно заради усещането за комфорт и спокойствие, че никой няма да ни обезпокоява или навреди, докато сме сред уюта на домашната обстановка, много хора, например, предпочитат солидните и надеждни блиндирани врати. От друга страна, не по-малко са важни и домашните вътрешни врати. Макар и функцията им да е по-различна – да отделят помещенията както според целта, така и според визията на интериора, а също така и да предоставят необходимото уединение на отделните обитатели на жилището – вземането на решението за това от какъв тип да са също не е никак маловажно. В тази връзка, един от водещите фактори при избор на интериорни врати или пък на различните фирми за врати в София, например, е цената. Но според фирмата за врати Борман Комерс, не винаги най-ниската цена е най-добрата цена. Друг би следвало да бъде критерият за вашето крайно потребителско решение, а именно баланса между качеството и цената. За да стигнете до правилното решение, водено именно от този критерий обаче, е добре да знаете какво определя цените на вратите. Ако все още не сте наясно с това, тук е мястото да се запознаете по-отблизо с темата. Вижте всички фактори, от които един по един определя цените на вратите.

  1. Материалът, от който е изработена вратата

  Разбира се, че материалите винаги са били ценообразуващи фактори за майстора – включително и за този, който произвежда врати. Без значение дали става въпрос за голям производител на блиндирани врати, чийто материал съвсем не е евтин, между другото, или на индивидуален производител физическо лице, материалът е първото нещо, от което започва образуването на крайната потребителска цена.

  1. Видът врата и нейната функция

  По принцип, знаем добре, че ако търсим външни врати ще се охарчим малко повече, отколкото ако сме на лов за вътрешни врати. Но не само разликата между интериорни врати и екстериорни врати е функцията, за което говорим като фактор за образуването на цената. Така например, някои врати, които имат чисто декоративно предназначение могат да ви излязат по-скъпи, ако са с дизайнерска визия. Специалната защитна функция от пожар, например, също увеличава цената.

  1. Видът поръчка

  Тук се връщаме на темата производител и физическо лице. Ако става дума за фирма, дистрибутор или голям производител, най-често срокът не е от особено значение за крайната цена, но ако на вас ви трябват спешно дадените интериорни врати, например, може да бъдете допълнително таксувани като за експресна поръчка. По-силно тази тенденция се наблюдава при специалните индивидуални поръчки, които ще ви накарат да се бръкнете по-надълбоко в джоба, както и в случаите, в които ще искате допълнителна услуга като доставка и монтаж.

  1. Визия и дооформяне

  Когато става въпрос за това какво определя цените на вратите, трябва да имате на предвид, че в някои случаи макар и да видите цената на даден избран от вас артикул, може и да не е крайната за вас. Ако например, вашите панти у дома са по-особено, фирмата ще трябва да ви таксува и за допълнително дооформяне. По същия начин стои и въпроса относно нестандартната визия на вашата врата. Смяна на вида дръжка или преобоядисване на първоначално избрания материал биха оказали влияние на крайната цена.

  След като вече сте наясно относно това какво определя цената на вратите, можете спокойно да пристъпите към поръчка без притеснения, че ще ви вземат повече или че ще ви излъжат…и все пак, за да сте по-спокойни, следете и другите статии за вратите на Борман Комерс – съвети и трикове при избора Ви.

   

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar