Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Лятна мода “Диво лято”

  /
  695 Views
  img

  лятна модаТова лято имате пълна свобода, какво да носите, затова обличайте това, което харесвате и ви е удобно.
  Все пак, ако сте от хората, които се нуждаят от напътствия, ето малко идеи за лятото.

  Актуални за сезона са дивите, екзотични и етно стилове. Не е необходимо  да се придържате към един избран стил, можете да смесвате стиловете, да експериментирате, но все пак с вкус, освен ако целта не е да се получи кичозна визия.

  Правилото в изграждане на един тоалет е, след като вече се харесвате, свалете поне три аксесоара, разбира се ако количеството им е повече от три.

  Но за да се получи див, етно стил, се нуждаете от разнообразни аксесоари, които се наслагват един върху друг. Това са много пластове с колиета и огърлици, същото е и при гривните. Експериментира се с аксесоари от всякакви, но естествени материали.

  Обеците не са задължително да са комплект. Този сезон можете да носите по една обеца или двете обеци да са различни, асиметрични, все пак ефекта е да си хармонират по някакъв начин.

  Не забравяйте за шаловете. Дори със семпли дрехи, един шал ще раздвижи тоалета, но ако дрехите са пъстри, заложете на по-семпъл шал. Шала може да се носи на всякъде, да се усуче заедно с колие или гривна, да се носи на главата, като колан, като дръжка на чанта. Фактически няма по-практична вещ от него, предпазва от слънце и вятър, може да се превърне във вързоп за пренасяне на дребни неща, като миди от плажа, камъчета от разходка край реката, да се променя неговото предназначение в тоалета и така да носи разнообразие.

  Обувките са богато декорирани с изкуствени цветя, миди, мъниста и други елементи.

  Шапките също се превръщат в оригинален аксесоар, с различни панделки, шалове, министа, бродерии, рисуване и декупаж и други техники.

  Да не забравяме слънчевите очила. И те не са пожалени от креативни измислици. Декорирайте ги по свой вкус, с декоративни елементи, рисувайте по рамката, залепете нещо необичайно в ъглите…

  Предстои едно щуро, диво лято…

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar