Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Пазаруването – онлайн грижи за клиента от ново поколение

  /
  498 Views
  img

  13466189_1399445713404898_6764145205426924778_nПазаруването е лична страст и мания на много жени, а в последно време и на все повече мъже.
  Какво може да развали вашето удоволствие от това занимание? Основно две неща – лошото качество и високите цени. Българският пазар е наводнен с нискокачествени дрехи и обувки както за възрастните, така и за децата. Те се отличават с липса на стил и елементарна изработка, но за сметка на това изобилстват от доста витрини и сергии.

  От друга страна българските производители се стремят да преборят конкуренцията и да предложат прилично качество, но то често е за сметка на една твърде висока цена.
  Къде е тогава златната среда? Тя може да се открие лесно в пазаруването на вносни дрехи за малки и големи – там е разковничето за високо качество и повече от съблазнителни цени.

  Предимствата на една колективна поръчка са десетки, но сред тях основно са: гарантиран произход на стоките и висок английски стандарт за качество, споделени разходи за доставка, които рефлектират съвсем символично на основната цена, избягване на всички възможни усложнения от липсата на директна доставка за България, истински добри оферти и солидни намаления, които никой мол тук не би могъл да предложи, индивидуален подход, внимание и спестяване на разходи чрез лична доставка до удобно място.

  Ползването на подобен род услуги и пазаруването онлайн, става съвсем достъпно даже за много натоварени хора – достатъчно е да зададете търсената стока и размери, а вашият личен посредник ще се погрижи за подходящи предложения, поръчка, плащане, транспорт и доставката до вас в рамките на 10 работни дни.

  Грижата за клиента си проличава добре и в множеството мотивационни програми и игри с награди, които носят не просто подаръци на участниците в групата, а избрани от тях стоки и то съвсем безплатно.

  Всичко това се случва в малка част от свободното време и не краде от него, а само допълва полезно минутите, които и без друго отделяте за Фейсбук.
  Когато следващият път в някой магазин за дрехи ви посрещне намусена продавачка, тогава си спомнете, че бъдещето на пазаруването е грижата за клиента и неговото удоволствие.

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar