Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Всичко, което трябва да знаеш, за да вземеш по евтин лаптоп

    /
    600 Views
    img

    лаптопИскате да си купите евтин лаптоп, но нямате пари за чисто нов? Насочете се към някой втора употреба и вижте как можете да смъкнете цената с няколко прости трика.

    Първият и най-лесен е, коментара в заглавието „Цената може да се коментира“. Това е много важен момент във вашето проучване за лаптоп, защото ако гледате внимателно може и да смъкнете цената с повече от колкото си мислите.
    Какво обаче да гледате, след като знаете, че цената може да се свали още?
    Външното състояние на лаптопа.
    Това е много важно, защото ако в обявата е написано едно, а самият лаптоп е съвсем друг, това напълно ви дава възможност да изцедите надутата цена. Колкото повече проблеми намерите толкова по-добре за вас.
    Помислете да вземете някакъв диск с тестов софтуер, да видите дали всичко работи, дали хард дискът е наред и колко живот му е останал. Това са много важни и ключови елементи, защото както при автомобилът, не можете да отворите и да видите всичко, затова се тества. Минете цялата машина с програма и ще видите, дали може още малко да смъкнете цената.

    Годината на излизане. Това е малко трудно да се провери, ако става дума за някой евтин лаптоп. Те се правят всеки ден и не може да се разбере, кога точно е пуснат в продажба, но вие винаги можете да опитате. Вижте компонентите, те винаги могат да бъдат намерени по производство, без значение дали е процесорът или видео картата.

    Вижте зарядното.
    Зарядното на един лаптоп е ключово, защото ако се повреди след 10 часа работа, това ви дава възможност да смъкнете поне 20лв от сметката. Включете го, вижте дали зарежда, дали не издава странен звук (може да се случи) и тогава преценете дали си заслужава покупката. Дали не е закъсано по буксите, дали няма лепено. Лепеното зарядно е признак за вече нарушена цялост. Още една възможност, да смъкнете малко цената.

    Колко е замърсен.
    Вижте колко е замърсен лаптопа, защото много често хората изобщо не си правят труда да проверят колко мръсен е техният лаптоп. Можете да проверите по отворите за въздух или да си донесете отвертки и да махнете долният капак (ако е възможно). Колкото повече мръсотия откриете, толкова повече ще искате да смъкне от цената. Защо? Защото всичката тази мръсотия може да означава повреда в компонентите, нещо да изгори и изобщо – немарливост.. Компютъра е само машина, да, но и на него може да му се прави профилактика от време на време и да се види, дали още може да върши работата си.

    С тези няколко съвета, ще можете да смъкнете поне 35% от исканата цена, ако откриете всички проблеми.

    Ако се нуждаете от консултации или сервиз на лаптопи и компютри, можете да посетите специализирания сайт на SSTS.bg

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar