Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Ралевата Къща с.Катунище

  /
  566 Views
  img

  img_5276„Ралевата къща” се разпростира на площ от 600 квадрата. Разполага с изцяло обзаведен кухненски бокс, всекидневна с маса за хранене и мека мебел намиращи се на първия етаж , както и камина , която предразполага гостите да седнат на чаша хубаво вино и сладка раздумка .

  На втория етаж сa спалните помещения. Къщата е с леглова база за 10 – 11 човека, като за пълен комфорт е препоръчително да не са повече от 9. Има обособени 3 отделни стаи с легло тип спалня за двама човека. Освен тях има още една стая с легло персон и половина и отделно единично легло, която е подходяща за трима човека. Може да се постави още едно допълнително легло при необходимост. Ъгловите дивани , който се намират непосредствено пред камината  във всекидневната на първия етаж са удобни за настаняването  спокойно на  още двама души .

  Къщата разполага с три санитарни възела . Когато си в Балкана перфектната вечеря се приготвя на открито . На двора в ” Ралевата къща ” на  разположение на гостите са  навес с огнище за барбекю  , кът за хранене и зидана пещ  .

  В отделна остъклена постройка гостите ще намерят СПА зона със сауна ,джакузи и душ , които  допринасят допълнително за отпускането Ви от стреса от забързаното ежедневие в големия град. В непосредствена близост до къщата има паркинг и големи поляни идеални за забавлението на големи и малки.

  Къщата е подходяща за всякакъв вид семейни събирания, бизнес събирания, както и за ловни дружини. Отличната й локация и удобствата, които предлага могат да задоволят всеки вкус и да позволят отпразнуването на всякакви поводи.

  “Ралевата Къща ” е бисерът в сърцето на малкото Катунище и посетите ли ни веднъж, то със сигурност няма да искате да си тръгнете, защото, както се казва в една латинска сентенция: “Природата започва, изкуството ръководи, опитът усъвършенства.”

  Възможностите за отдих в околността са много. Село Катунище е национален архитектурен резерват. Там има туристическа пътека идеална за Вашата семейна разходка. Обширните поляни предлагат възможност за редица семейни занимания като пикник, игри или дори само почивка сред природата. В района има възможност за риболов на язовира при село Скала, намиращ се на 18км.

  В близост се намират и най-посещаваните в окръга ловни стопанства на Котел, Ичера и Жеравна. Ловът и риболовът в този регион са силно развити, така че „Ралевата къща” е с отлична локация, подходяща за любителите на този вид спорт. Освен това може да посетите местността „Синия вир” в Медвен, известен със своите легенди и невероятна красота.

  Котел и Жеравна, които са богати на история и много паметници на културата, могат да бъдат Ваша близка дестинация за провеждането на културно-познавателен туризъм. В този регион се намират 780 регистрирани паметника на културата, които могат да Ви разкажат великата българска история.

  Населено място: Катунище
  Община: Сливен
  Регион: Сливен
  Моб. телефон: 0877122802

  email:ralevihouse@abv.bg
  www.villa-near-sliven.online

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar