Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Балнеолечение и комфорт в хотел „Св. Спас“

  /
  669 Views
  img

  %d1%81%d0%bf%d0%b0Разположен във Велинград, балнеокомплекс „Св. Спас“ е един от най-атрактивните балнеокомплекси в страната.
  Какво представлява балнеолечението?
  Това е форма на лечение на различни заболявания чрез вода. То включва лечение със студена или гореща вода и масаж чрез движеща се вода. Тъй като минералните води в СПА центровете са богати на различни минерали, именно те се използват в балнеолечението. В хотел „Св. Спас“ се предлагат аеромасажни вани, подводна кинезитерапия, вани с етерични масла и соли, инхалации и т.н.

  Основната цел на хотела е да повлияе с помощта на балнеолечението на симптомите при различните заболявания. Балнеокомплекс „Свети Спас“ разполага с медицински център наречен „Сирона“. Към самия център работят различни специалисти.
  В комплекса всеки може да се посвети не само на оздравяващи процедури, но и на една пълноценна почивка, наситена с много приятно усещания. Хотелският комплекс разполага с басейни, джакузита, сауна, фитнес, парна баня, масажни кабинети…

  За вашата незабравима ваканция хотелът предоставя различни удоволствия, на които си заслужава да се отдадете. Една такава чувствена наслада може да бъде вана за двама „Клеопатра“, или вана с плодове и вино, а ако желаете да се отдадете на индивидуалната си почивка, то вана с етерични масла или ароматни соли несъмнено ще ви докосне до блаженството.

  Освен вани, хотелът предлага различни масажи, които ще ви помогнат да се отпуснете. Релаксиращ меден масаж, аромамасаж с масло и с горещ шоколад са само част от удоволствията, които ще намерите тук. Омекотяващите и антицелулитните терапии могат да допълнят пълноценно изживяването. А ако желаете да отделите внимание на всеки детайл, можете да започнете с разнообразните терапии за лице – терапията против бръчки и антистрес терапията са част от отпускащите процедури, които можете да си подарите.

  За онези от вас, които се дивят на чудните Родопи и се прекланят пред красотата на природата, има осигурени екскурзии в и извън района на Велинград. В местността, в която е разположен градът, има не една или две забележителности, които ще ви впечатлят. Това са места, които ще „грабнат“ вниманието ви. Или просто ще ви оставят без дъх. Тук можете да се докоснете до трагичното минало на Батак, да посетите „Перлата на Родопите“ – пещера „Снежанка“ или да навлезете в пещета „Лепеница“.

  Но някои от екскурзиите, които се предлагат, далеч надхвърлят близкия район около хотел „Св. Спас“. Решите ли се да потеглите, можете да достигнете висините на Рила планина, Банско и Рилския манастир или да спрете на брега на язовир Доспат, да преминете през Триградското ждрело и да навлезете в пропастната пещера „Дяволското гърло“.
  Каквото и да решите обаче, почивката ви в балноекомплекс „Св. Спас“ ще е неповторима!

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar