Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

    Цар Футбол

    /
    769 Views
    img

    Любимата игра на всички по света е футбола и заради това не случайно е наречен „Цар Футбол”. Възникнал преди повече от сто години той носи името си не от това, че се рита топката с крака, а от това, че е бил играта на бедните, за разлика от богатите които са играели на коне. През далечната 1863 година в Англия е създадена първата футболна федерация и са създадени правилата на играта. От тогава макар и да са минали много години играта остава същата може би с тази разлика, че в последните години феърплея отстъпи място на комерсиалното.

    През миналата година година имаше доста интересни футболни събития които объркаха плановете на букмейкърите и сайтовете за футболни прогнози. Надали в началото на годината някой е предполагал, че аматьорският отбор на ЦСКА и треньора Христо Янев ще спечелят купата на България дори и водещият букмейкър bet365. Това изненада мнозина както и новината, че вече бившият треньор на отбора издаде наскоро криминален роман.

    Не можем да подминем и факта, че за пореден път Аржентина не успя да спечели Копа Америка. След тази загуба Лео Меси обяви, че напуска отбора и това допълнително натовари отборът на гаучосите, но надали ще го направи.

    Последва лудо лято с европейското първенство по футбол. И там мнозина останаха изненадани и прогнозите им са били грешни. Исландия стана герой като достигна до осмина финал прегазвайки надутия отбор на Англия. Кристиано Роналдо се мъчеше мач след мач за да вкара първият си гол на евро шампионат и така Португалия с нито една победа стигна до финал и накрая за радост на едни и за съжаление на други стана европейски шампион.

    В България нямаше нищо ново. Лудогорец и неговия благодетел отново влязоха в групите на Шампионската лига. Въпреки, че мнозина ще кажат, че са играли на ниво резултатите са това което показва как се е справил един отбор. Класирайки се на трето място отборът от Разград продължава участието си в евро турнирите в елиминационната фаза на Лига Европа където ще играе с отборът на Копенхаген.

    Годината не мина и без футболни трагедии. Както знаете бразилският отбор на Чапекоензе катастрофира със самолет на път за мач и така повече играчи намериха смъртта си. Идиотското в случая е, че бразилската федерация наложи глоба на отбора за последния кръг от първенството за неявяване за мача.

    Кристиано Роналдо за пореден път спечели златната топка. Надали скоро ще имаме удоволствието да видим българин поне сред номинираните, но такъв е живота.

     

    Очаквайки новата 2017 година Гледай Футбол Онлайн и да се надяваме на нови футболни емоции по терените в света.

    Leave a Comment

    This div height required for enabling the sticky sidebar