Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  ТОП 5 морски дестинации в България

  /
  1265 Views
  img

  топ 5 морски дестинацииНяма начин да не сте виждали класация или няколко такива на морски и други видове курорти. Това, което ние ще ви предложим е малко по-различно. Вместо да ви предоставяме един курорт за всяка точка, ние ще ви дадем целите околия на този регион. Какво може да правите там, колко би ви излязло да отседнете на хотел и други. Ще водим класацията в следния ред: най-евтин хотелски престой и най-много неща в околията за разпускане и забавление.

   

  Започваме с номер 5 – курортно селище „Албена“.
  Ако някой се пита „Защо, това е толкова добра локация?“ то явно скоро не сте ходили там. Проблемите са, че туристите са прекалено много (най-вече руснаците), самото курортно село има доста високи цени, а водата през август е ужасна (пълна с водорасли). Това е от лошата страна на нещата.
  Хубавото е, че има много хотели, които са на самия бряг на морето и това значително улеснява достъпа. В околията, може да се разходите до Балчик и Кранево, които са само на няколко километра от Албена. На 40км от тук можете да посетите и Добрич, като цените там на продукти, като например ядене или някакви сувенири са далеч по-евтини.

  Цените на хотелите започват от 60лв, като могат да достигнат няколкостотин, ако говорим за месеците юни и юли. Сами си направете сметка, колко е евтино, но все пак не е най-лошият курорт на света за посещение.

   

  Номер 4 – Варна.
  Това не е курортен град, а си е направо град. Гадното обаче е точно същото – че имате цялата шумотевица в града, много хора по плажа, а нощем – ако нямате проблем с нощния живот на младите, по-добре за вас. Хубавото е, че имате удобството на голям град дори с плаж. Много хора обожават морската ни столица. В близост до Варна се намират курортните селища Златни Пясъци, Св. Константин и Елена и още няколко малки населени места, които могат да повдигнат интереса ви. Цените в града за нощувки започват от около 80лв и преминават 400лв, като там очакваме абсолютен олл инклузив.

   

  Номер 3 – Бургас.

  Продължаваме надолу по на юг към Бургас. Там може да обиколите околностите Поморие, Черноморец, Созопол и други. Всяко едно от градчетата има великолепни места, както от археологическа и историческа гледна точка, така и от към плажовете. Развлечения там винаги се намират и няма да скучаете. Цените на хотелите започват от около 70лв, като отново минават няколко стотин.

  Номер 2 – Слънчев Бряг.

  Този курорт сам по себе си е чудесно място за почивка. В голяма близост до курорта са Несебър и Свети Влас, което ви дава две нови възможности за плаж и за историческа разходка. Чудесен начин да прекарате лятната си почивка на спокойно място.
  Цените тук започват отново около 70лв, като достигат доста големи суми в няколко звездни хотели и уникален лукс.

   

  Завършваме класацията с номер 1 – Приморско.

  Най-добрата локация за семейна почивка. В района няма много места за посещаване, но пък самото курортче не е за изпускане. Абсолютно ниски цени за единични стаи дори и за деца, започващи от около 50лв на вечер. Може да потърсите и мотели там, поради голямата им бройка. Мястото е с дългогодишна история и може да се насладите на прекрасния плаж и спокойствието, които се предлагат.

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar