Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Снимка на Веселин Маринов от детските му години взриви нета

  /
  802 Views
  img

  Певецът е бил доста намусено дете

  Снимка от детските години на любимия певец на хората от третата възраст Веселин Маринов, взриви нета.

  За Веселин Маринов се носят легенди. Преобладаваща част от коментарите за него, са свързани с прекомерното му потене по време на концертите. Няма как да се отрече обаче, че той се нарежда сред най-известните български изпълнители.

  Залите, в които изнася концерти, са винаги препълнени и няма дори едно свободно място. Винаги могат да бъдат видени и правостоящи.
  Предстои Веселин Маринов да изнесе два големи концерта към края на месеца в зала 1 на Националния дворец на културата.

  Певецът е бил доста намусено дете

  Концертът е посветен на представянето на новия му албум „Представи си…“. Разбира се освен, че ще представи новите си песни, той ще изпее и вечните си хитове.
  И докато най-върлите му фенове чакат с нетърпение концерта, за да чуят песните му на живо, то из интернет пространството се завъртя снимка на Веселин Маринов.

  Тя породи вълна от коментари. По всичко личи, че в детските си години Веселин Маринов не е бил от най-усмихнатите.
  Другото, което ясно се вижда от тази снимка и не може да се отрече е фактът, че е бил с доста големи бузи.

  Несъмнено към днешна дата от бузите от детските му години няма и следа. Не може обаче да се отрече, че напоследък той сякаш изгуби онази си стройна фигура, с която се появи в началото на кариерата си.
  Това донякъде може да се обясни с факта, че преди това Веселин Маринов се е изявявал като футболист. За никого не е тайна, че няма как да си спортист и да имаш излишни килограми.

  Трябва да бъде взет под внимание и фактът, че възрастта му вече напредва а с това борбата с килограмите става все по-трудна, пише zajenata.bg.

  Коментари чрез Facebook

  коментара

  Източник: razkritia.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar