Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Забравете антибиотиците! Тази вълшебна смес лекува ангината само за 3 дни

  /
  941 Views
  img

  Не всичко се свежда до пеницилин. В крайна сметка съществуват и аналози с естествен произход, които могат еднакво ефективно да се справят с болестта. От древни времена човек е използвал различни растения и природни вещества за борба с бактериите. Днес тези съставки са изложени на различни химични процеси и поради това губят някои от полезните си свойства.

  Неправилното използване на антибактериални вещества води до появата на клетки, които са устойчиви на заболяването. Ето защо е толкова важно да водите здравословен начин на живот и да избягвате нежелани странични ефекти. Най-добрият начин да направите това е да използвате лечебни растения, които естествено укрепват имунната система на организма, намаляват броя на микробите и създават защита срещу вируси.

  Алое, мед и лимон

  Алое Вера е едно от най-ефективните естествени антисептици. И всичко това благодарение на високото съдържание на салицилова киселина и магнезиев лактат, които спомагат за намаляване на възпалението и болката. Много хора знаят, че гелът от алоето може да се използва за външна употреба, тъй като лекува добре и възстановява увредената кожа. Малцина обаче знаят, че това естествено лекарство помага да се лекува възпалено гърло.

  Медът, на свой ред, съдържа протеин, наречен defensin-1, който убива патогенните бактерии. Лимонът е отличен отхрачващ и антивирусен агент, който може да се справи с препятствията по дихателните пътища.

  Блиц

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar