Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Няма Тамари, няма Николети: Тя си остана най-красивата българка до днес! (акъла ще ви вземе – МНОГО СНИМКИ)

  /
  1244 Views
  img

  След избора на Мис България – Тамара Георгиева се заговори много за красотата на българките.

  Миски, плеймейтки, чалгарки, силиконки и прочие се борят за рейтинг, но най-красива си остава Елеонора Манчева!

  Докато разни Николети (или Никлозети, според Иван Ласкин), Отварачки, Затварачки и всякакви други… “храчки” се дъвчат коя е по-вървежна, тя изобщо не парадира. Елеонора Манчева не може да бъде видяна ежедневно по сайтове и вестници, нито по телевизията.

  Очевидно, защото си знае и красотата, и цената. Според хиляди потребители в социалната мрежа, бившата съпруга на футболиста Владо Манчев беше и си остава най-красивата българка. Поне до момента.

  Припомняме за съвсем младото поколение, че Елеонора Манчева е на 37 години (макар да изглежда с 10 по-надолу). Тя е носителка на титлата Мисис България 2006. И абсолютната победителка на престижния световен конкурс Мисис Вселена 2007.

  Нещо, за което изкуствените джуки и силиконки у нас могат само да си мечтаят. Към днешна дата Елеонора Манчева се занимава професионално с испански език, има свое собствено студио за красота и, разбира се, е търсена за редица реклами и фотосесии у нас и в чужбина.

  За жалост, двамата с Владо Манчев не успяха да спасят брака си и се разведоха преди малко повече от година. Футболистът многократно е признавал, че още обича бившата си съпруга. Но и къде ще намери друга като нея.

  Едно от най-забележителните и нетипични за “кифлите” неща при Елеонора Манчева обаче е това, че въпреки безспорната си красота, тя никога не се е снимала без дрехи. Няма да я видите дори разчепатена по бански на плажа, подобно на много други. Да не говорим пък за “яката дупара” – това при нея е просто абсурд.

  “Браво на Норчето! Че защо й е да се кълчи и да се чекне като маймуна, след като и слепец би прогледнал пред красотата й. Тези, които са наистина красиви, нямат нужда от реклама и самохвалство. Останалото е просто чучело с фотошоп”, коментират потребители по форумите.

  Насладете се и вие на галерията от снимки на прекрасната ни Мисис Вселена. Поне да изплакнем очи в нещо наистина естествено и надарено от природата, а не от фотошопа.

  Източник: www.goreshto.net

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar