Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Истинската българска красота! Николета Тодорова блесна на полуфинала на Мис Вселена! Ето как ни представи (ВИДЕО/СНИМКИ)

  /
  1099 Views
  img

  След броени часове ще стане ясна победителката в конкурса Мис Вселена 2017. В момента, в Лас Вегас нашата претендентка за короната Николета Тодорова тръпне в очакване и дава всичко от себе си, за да представи България достойно. Изминалата седмица беше изключително дълга и натоварена за българката, тъй като всеки ден тя е прекарвала времето си в репетиции и заснемане на фотосесии.

  Чаровната българка е на 19 годишна възраст, родом от София. В момента учи в първи курс в Софийски Университет “Св. Климент Охридски” специалност Археология. Има придобита професионална квалификация за Полиграфист от Национална Гимназия по Полиграфия и Фотография. Работи като модел, пише trafficnews.

  На 25 ноември се проведе и предварителен кръг, в който всички участнички дефилираха облечени с бански костюми и официални тоалети. Нашата представителка показа стройна фигура и невероятна походка, облечена в черен бански костюм, а след като излезе на подиума облечена в черна дълга рокля от тюл, обсипана с блестящи златни елементи предизвика истинско възхищение.

  Колоритното шоу на националните костюми също беше част от полуфинала на конкурса. На него всички участнички дефилираха с костюми, характерни за тяхната родина. Николета представи България с интересна версия на народна носия. Костюмът беше стилизиран, но с елементи от фолклора – цветни шевици, пендари и венец от рози.

  Можете да подкрепите българската Мис Вселена 2017 Николета Тодорова тук.

  В тазгодишният конкурс Мис Вселена, нашата представителка ще мери сили с още 91 участнички от всички точки на света, надминавайки предишния рекорд от 89 състезатели през 2011 и 2012 година. Водещи на конкурсът ще бъдат любимият комик на цял свят Стив Харви и моделът Ашли Греъм, докато Фърги и Рейчъл Платън забавляват публиката с най-големите си хитове.

  Конкурсът ще се проведе на 26 ноември, а най-нетърпеливите ще могат да го гледат от 7 часа вечерта (а ние със седем часа разлика) на живо по FOX. Събитието ще се проведе в The AXIS в Planet Hollywood в Лас Вегас, Невада, Съединени щати. Miss Universe 2016 -Ирис Митенар Френската ще короняса наследничката си в края на събитието.

  Източник: Блиц

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar