Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Всичко за зодия ОВЕН

  /
  584 Views
  img

  Овните демонстрират лидерство и творчески постижения. Присъщите за Овните издържливост и самоувереност, им помага да постигат неща, които по принцип изглеждат невъзможни за представители на други зодии.

  Овните обикновено знаят какво искат и много рядко се притесняват от това да изкажат на глас желанията и нуждите си. Те не обичат да губят спорове и затова е добре да се научат да правят компромиси, когато е необходимо.

  Представителите на тази зодия са добри приятели, защото са честни, открити и благонадеждни. Те никога не биха изоставили приятел в беда. Думата, която често се използва, когато става въпрос за овните е „пионер”. Те са изключително изобретателни и притежават куража и оптимизма да повярват във върховия успех.

  Символ: Овен

  Управляваща планета: Марс

  Управляващ дом: Първият

  Елемент: Огън

  Качество: кардинални

  Части от тялото: глава, лице

  Ключова дума: АЗ

  Сполучлива връзка: Лъв, Стрелец

  Не могат да понасят: Рак, Козирог

  Могат: Скално катерене

  Какво ги кара да действат: вълнението

  Подходящ спорт: Тае-куон-до

  Силата им: да дърпат конците

  Перфектното занимание: Пожарникар, инструктор по аеробика

  Любим аксесоар: шапките

  Сигурното е, че: носят червени дрехи

  Дестинация: Карнавалът в Рио де Женейро

  Удоволствия: да действат, новите начала, самоизтъкване

  Мразят: Вторият етап от започнатото, да споделят, да губят

  Девиз: Махнете се от пътя ми.

  Към огнените зодии спадат Овен, Лъв и Стрелец. Те управляват първия, петия и деветия дом. Както може да се предполага, белязаните от огъня зодии, наистина са горещи и пламенни. Те са винаги ентусиазирани, а понякога се чувстват по-големи от самия живот. Също като огъня обаче, овните често могат да излязат извън контрол, така че е добре да ги наглеждате!

  Огненият елемент е показател за показател за творческа сила, която често се изразява по уникални начини. Представителите на огнените зодии са смели и одухотворени, в много случаи са спонтанни и притежават страхотно желание за живот.

  Освен всичко друго те са си и в огромна степен самодостатъчни.   Елементът на огъня прави овните едни от най-страстните, когато става дума любов. Те заедно със стрелците и лъвовете са най-сексуалните представители на зодиакалните знаци. Те биха направили всичко в името на любовта!

  Солидните морални или релиогиозни идеали, към които се придържат, вдъхновява хората около тях. Както всички, и представителите на огнените зодии си имат своите лоши страни. Понякога те вървят толкова стремглаво по пътя си, че могато да станат особено властни.

  Източник: Iwoman.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar