Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Непознат каза на една майка, че се облича неподходящо, но тя му отговори брутално (СНИМКИ)

  /
  560 Views
  img

  За много хора дрехите, които носят, показват тяхната същност. Модата е начин да се изразят. Така че, когато някой друг атакува техния стил или избора им, те могат да го приемат много лично. Майка на четири деца, която е на 27 години, знае точно как се чувства, след като един непознат атакува дрехите и стила й, предаде в.”Мирър”. Стиви Ники беше напълно шокирана, но му даде брилянтен и леко брутален отговор в социалните медии.

  Тя сподели снимка на облеклото, което носеше в този ден, заедно с дълго послание към хората, които смятат, че имат право да я коментират.

  Стиви Ники написа: “Онзи ден някой ми каза, че не се обличам като майка и не бива да нося тези дрехи. Имаше дори коментар за това, че моите дрехи не са подходящи за възрастта ми. Носех това облекло. Какво … извини ме? Петдесетте години на миналия век са телеграмирани и искат да се върнем тогава ли? Правителството да не би да пусна модел и разпоредба за майчина униформа и да не съм разбрала? Да не би да са наредили на полицията да следи за новия дрескод? Да отида ли да купя и престилка? От кога трябва да се обличам според предпочитанията и неприязънта на някой друг?”

  “Това, което избирам да нося или как искам да изглеждам, не променя това коя съм отвътре. Обликът ми не се отразява на личността ми. Вашите мнения, възгледи и чувство за стил само отразяват вас и никой друг. Ще изгледам, както искам, и ще се обличам с всичко, което искам,  и все още ще бъда майка. Мога дори да променя сексуалността си и пак ще бъда майка на децата си”, добавя тя.

  Източник: www.blitz.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar