Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  ПРОСТА СМЕС ИЗСМУКВА КОКОШИЯ ТРЪН ЗА НУЛА ВРЕМЕ! САМО ЗАБЪРКАЙТЕ

  /
  2114 Views
  img

  Нашите баби имат решение за абсолютно всеки проблем. Те са категорични, че от билковите и натурални способи по-ефективно лекарство не съществува. Борбата с болестите е твърде лесна благодарение на народни рецепти с доказано действие през годините.

  Не случайно преди хората са боледували много по-рядко от сега. Към днешна дата лекарства в аптеката много, а болести още повече. За да не се надявате направо, ние сме готови да ви съдействаме в лечението на един от най-неприятните и упорити израстъци по кожата – кокоши трън.

  Неговата поява винаги е нежелана, но понякога тя е неизбежна. Всеки, който веднъж е страдал от кожното заболяване, много добре знае, че то е адски упорито. Появата му се свързва с болка, често пъти силна и нетърпима. Тя се преодолява с постоянство и силна воля. Желаният резултат пристига, ако повярвате на 100% в силата на народната медицина.

  С адски камък: ако не знаете, ние сме длъжни да подчертаем, че това е разговорното име на средството сребърен нитрат.

  То се поставя директно върху израстъка, след което се покрива с лепенка. Трябва да останете по този начин за цяла вечер.

  През нощта средството ще действа само и единствено във ваша полза. След време кокошият трън ще падне абсолютно самичък. Изпитано!

  С крем „здраве“: той е евтин и се открива във всяка аптека. Не е нужно да го търсите с часове. С помощта на крем „здраве“ се прави лек, който влияе силно срещу кожното образувание, пораждащо неприятни и болезнени усещания.

  Към кремът се прибавя малко салицил на прах. Разбърка се в близките минута-две и се използва за намазване, пише zdrave.ws.

  Важно е да не мажете здрава кожа, а единствено засегнатата от кокоши трън. Отгоре е логично да се постави лепенка и да се увие марля.

  Домашна смес: използват се равни количества оцет, вода и олио. И трите продукта са част от домакинството на всеки българин. Дори не се налага да излизате от дома си, за да си приготвите чудодеен мехлем срещу кокоши трън.

  Правете процедурата всяка вечер, но задължително след измиване на засегнатото от израстъка място и накисването му в подходящ съд с топла вода. Изчаквате до неговото омекване. Когато това се случи, е момента за действие.

  Нанесете приготвената домашна смес, като използвате памуче. Продължете до падане на кожното образувание. Убедени сме, че ще приключите лечението с пълен успех.

  Източник: bradva

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar