Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Психологически портрет на човек по позата му на сън

  /
  708 Views
  img

  Всеки от нас има своите чудатости. В това число и по време на сън. Например, Чарлз Дикенс спал само с главата на север, а Леонардо Да Винчи спал на всеки 4 часа и 20 минути. Освен това, всеки от нас си има своя любима поза за сън. Забелязали ли сте в какво положение спите най-дълбоко? Как ви е най-удобно и приятно в леглото по време на сън? Изберете своята поза на спане и вижте какво ще разкрие тя за вас:

  1. Поза зародиш

  Най-популярната поза за спане – поза зародиш, когато човек лежи настрани, а краката му са сгънати към гърдите. Какво говори тази поза? Експертите казват, че тези хора външно изглеждат много по-строги и уверени, отколкото са всъщност.

  Вътрешно този човек крие уязвима душа и крехък вътрешен свят. Те могат да обръщат прекалено внимание на проблемите, на това кой какво е казал и да се тревожат за всяка дреболия.Но тези хора са много чувствителни към нещастията на другите. Като никой друг друг, те разбират чувствата и настроенията на другите.

   2. Право настрани

  Ако спите настрани, а ръцете и краката ви не са сгънати и лежат равно, то вие предпочитате втората по популярност поза. За какво говори тя?

  Изглежда, че тази поза е много “трудна”, но хората, които спят в нея, по правило са гъвкави и са социално адаптирани в живота. Чувстват се комфортно сред много хораработят добре в екип. Те са добри и отзивчиви и често дори са твърде доверчиви.

  3. Настрани с разперени ръце

  Тази поза характеризира човек като много привлекателен и открит за общуване. Тези хора са чудесни събеседници и слушатели. Но и често са мнителни. Най-сложно за човек, спящ в такава позиция, е да вземе решение. Той дълго и внимателно ще обмисля всички варианти, докато не избере едно, но твърдо становище.

  4. Поза войник

  Това е много проста и много разпространена поза, която говори много за характера (освен това, спящия в тази поза може да хърка).

  Човек, който спи в такава поза, е много организиран и всичко в живота му е разписано в етапи и по стъпки. Обича реда във всичко, към всеки въпрос подхожда внимателно и го решава с желание. Уважават го заради реда му, но по правило, този човек обикновено е мълчалив и обича да работи самосотятелно.

  5. Морска звезда

  Ако спите по гръб, разпънали ръце и крака, то преди всичко вие цените приятелдството и човешкото общуване.

  Хората, които избират тази поза са много добри приятели невероятно внимателни слушатели и верни съпрузи. те ценят човека като най-висше благо и с удоволствие помагат на другите. Тяхната поза казва: “Дай да те прегърна!”

  6. В свободно падане

  Тази поза изглежда така: спящият лежи по корем, краката са свободно разделечени, ръцете са нагоре или са обгърнали възглавницата, главата е обърната настрани.

  Тази поза е на свободния и рискован човек. Той е открит, обича партитата, контраста, рискованите ситуации и лесно прави избори в живота. Хората, които избират тази позажадуват власт. Те обичат да командват и контролират.

  В същото време са много чувствителни към критиките по свой адрес. С такива хора е много лесно и весело на почивка и в приключения, с тях няма да скучаете.

  Източник: www.webmiastoto.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar