Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Тези зодии най-лесно ще ви зарежат

  /
  671 Views
  img

  Разделите са ужасно трудно и болезнено нещо. Винаги в една раздяла има потърпевш и наранен. Някой, чието сърце е разбито. Въпреки това, разделите са част от живота и всеки от нас поне веднъж е бил зарязван и е преживял цялата драма около раздялата. Разделите са трудни и докато има някои хора, на които е много трудно да изоставят човека, с когото до скоро са имали връзка, то за други, щом няма чувства, това е най-правилното решение.

  Има зодии, които с лекота биха те зарязали, ако решат, че нямат чувства към теб и дори да е най-неподходящият за теб момент не им мигва окото да го сторят. Ето кои зодии не намират трудност да те зарежат:

  Зодия Лъв

  Лъвовете са егоисти. Доста лесно успяват да привлекат жените, така че не е и никак трудно да ги сменят постоянно и често. Бързо му минава меракът и за него е по-добре да не полага усилия за възстановяване на връзката, а просто да смени жената. Собствените му интереси винаги са на първо място пред тези на половинката му. Ако реши, че отношенията му пречат по някакъв начин на целите, които си е поставил, просто бъдете нащрек.

  Зодия Козирог

  В очакване на най-лошото Козирогът приключва връзките си още преди да са започнали, точно защото винаги мисли за най-лошото, което може да се случи. При него всичко е много сериозно и при минимален конфликт е готов да зареже половинката си. В очакване е хората да са като него и затова за него е трудно да създаде истинска връзка. Трябва да се научи да се доверява повече на хората, ако иска да създаде нормални отношения.

  Зодия Стрелец Стрелецът е зодията на обещанията. За него е нормално да обещава повече отколкото да дава, което често води до конфликт в отношенията му. Знае изключително добре как да те накара да се влюбиш в него, както и да те зареже за секунда. Не обича да спори и отстоява позицията си и затова много често разлюбва половинката тихо и без тя да разбере какво се случва. По този начин, когато стане време да се разделят истински, това разбива сърцето и, защото идва като гръм от ясно небе.

  Източник: www.actualno.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar