Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Тези три зодии са пожар! Сменят партньорите както им падне

  /
  735 Views
  img

  В живота има два типа хора – такива, които намират половинката си от раз и такива, които минават през голямо търсене и много партньори, докато се задомят. Късмет, съдба или начин на живот, каквото и да е, това са 3-те зодии, които имат най-много връзки в живота си.

  Овен

  Овните имат голям „стаж“ в любовта, във връзките и в случайния секс. През 20-те си години те трупат страшно много опит, обичат да се забавляват и не броят колко партньори минават през живота им. Не целят да се задомят, за това бройката не е от значение. Те са страстни и обожават секса, за това и рядко остават без човек до себе си, съобщава „Актуално.ком“. Понякога само за секс, друг път за по-дълга връзка, която ги прави щастливи. Когато мине бурният им период и 30-те наближат, Овните започват да изпитват силна нужда от един постоянен партньор. Наживели са се, разбрали са какво искат и какво не искат от човека до себе си. Овните са типичен пример за това как, когато човек поживее на младини, става сериозен и отговорен партньор след това… особено, когато срещнат любовта на живота си. Тогава целият им мироглед се променя, започват да мечтаят за семейство и да градят сериозна кариера.

  Стрелец

  Стрелците са ловци. Те обичат разнообразието и на понасят скуката. Това е основният им мотив в смяната на партньори. Харесва им да опознават човека до себе си шеметно, да се забавляват без ограничение, а след това да потърсят нов интересен обект, който да ги омае наново. Такива са почти през целия си живот. За да имат интерес към един партньор дълги години, то той трябва да е нещо изключително. В живота на Стрелците присъстват силни личности, отличаващи се характер и никога хора, които нямат какво да покажат и да дадат от себе си. Смяната на партньори не е липса на увереност или постоянство, а просто начин на живот и разбиране на света. Техните най-хубави години минават в пътуване и опознаване на различни интересни хора. Интересното при Стрелците е, че с повечето си бивши партньори, остават приятели за цял живот. Какво по-ценно от това? 6-те ЗОДИАКАЛАНИ ДВОЙКИ, които си пасват толкова добре, че остават заедно за цял живот

  Скорпион

  При Скорпионите, за разлика от Овните и Стрелците, положението е съвсем друго. Те мечтаят да се задомят и да създадат голямо и хубаво семейство, но късметът им изневерява и дълги години сменят партньори в търсене на идеалния. Скорпионите имат навика да разказват на всички сериозните си намерения за семейство и деца. Това им пречи да започнат една връзка, защото плашат острещната страна още в самото начало. Всички хора,  които минават през живота им, не са на етап, на който биха били готови за голямата крачка. И все пак животът е справедлив със Скорпионите и към края на 20-те си години откриват човека-мечта, който ги прави истински щастливи. Няколко години по-късно се радват на големи, здрави и хубави семейства. А накрая бройката няма значение, когато си щастлив.

   

  Източник: kakata.info

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar