Чакайте човека, който ще ви кара да се чувствате сякаш имате крила

Няма нищо неправилно да бъдеш сама, особено в това поколение. Това не значи, че си недостойна или с теб нещо не е наред. Това просто значи, че ти очаква този, който ще те обича така, както заслужаваш.

И това е нормално.

Нормално е да очакваш този, който ще преобърне света ти и няма нищо неправилно в това да бъдеш придирчива, докато този специалният не застане на твоя път. Това е нормално – да бъдеш сама, докато разбереш себе си и си изясниш какво искаш и какво ти е нужно в живота. Не бързай заникъде.

Чакай човека, от когото ще усещаш сякаш имаш пеперуди в стомаха. Този, който ще те кара да се чувстваш красива и силна. Този, който ще озарява света ти само като го видиш. Този, който ще ти липсва. Когото ще желаеш.

Чакай човека, който ще те обожава. Който всеки ден ти говори колко те цени и обича. Този, който ще ти дарява щастие.

Чакай човека, който ще намира време за теб. Който винаги ще се радва да те види и никога няма да отмени плановете си с теб.

Чакай човека, който ще те подкрепя. Чиито мечти и цели ще съвпадат с твоите. Който иска да бъдеш по-добра и ще ти помогне за това.

Чакай човека, който ще донесе в твоя свят искра. Такава, каквато по-рано никога не си усещала. Който ще разпалва страстта. Който ще разпалва живота ти.

Чакай човека, който ще се гордее с теб. Който ще те мотивира да ставаш по-добра и да празнува победите ти заедно с теб. Човека, който ще бъде твоят най-г0лям фен.

Чакай човека, който ще обича приятелите ти и роднините ти. Този когото те са искали за теб дълги години. Когато те вече не говорят, че заслужаваш повече, а просто се радват, че си открила своето щастие.

Чакай човека, който ще те накара да се чувстваш така, сякаш ти растат крила. И ще ти се струва, че можеш да покориш целия свят. И ще ти се струва, че всичко е възможно когато той е до теб. Когато сте заедно.

Източник: www.webmiastoto.com

Facebook Comments
loading...

Вашият коментар