Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  3 ПРИЧИНИ, поради които мъжете ИЗНЕВЕРЯВАТ

  /
  704 Views
  img

  Абсолютно всяко действие е провокирано от нещо и винаги има причина то да се случи. Мъжете имат “обща болест”, която се казва изневяра и им се случва доста често. При едни е моментно, при други системно, при трети – целенасочено. Защо се стига до мъжката изневяра и как можем да я предотвратим? Ето няколко съвета:

  1. Чувства, че има нужда от промяна

  Животът на един мъж се състои в това да отиде на работа, да реши някои важни семейни проблеми, да гледа телевизия, да стои на компютъра, да отиде до родителите си през уикенда и все така едно и също. Психолози доказват, че за една жена това са нормални неща и по този начин тя се чувства щастлива. Да, но при мъжете започва да липсва забавата. По този начин той лека-полека се захласва в едно, второ или трето излизане, започва да му харесва и изведнъж се стига дори до изневяра. Вариантът да не се стигне до там е прост. Превърнете ежедневието в забава и не допускайте той да потърси развлечение на друго място.

  2. Женската ревност

  Изневярата на мъжа много често е провокирана от ревността на жената. Доказано е, че колкото повече ревнуваме половинката си, толкова повече го тласкаме към изневяра. Изречения от рода “Как ти шари погледът”, “Няма ли да спреш да зяпаш тая русата”, или “Стига се заглежда по жените” са излишни и допълнително дават възможност и мисли на мъжа да ви изневери. Не трябва да казвате или показвате, че изпитвате постоянна ревност, мъжете обичат силните жени и появата на лек характер и невъзможност да контролирате емоциите си ги отблъсква.

  3. Физическо привличане

  Колежката ви е събудила у мъжа ви интерес и той започва да се навърта често около нея. В никакъв случай не съдете жената, тя не е виновна. Виновни са моментните хормони на мъжа ви, когото вие сама бихте могла да вразумите. Направете му изненада, променете прическата, купете си ново секси бельо и запазете СПА уикенд за двама, за да му припомните първите ви моменти на влюбване. Нека той види, че до себе си все още има секси и стилна жена, която не е за изпускане. Само така желанието му за изневяра ще се изпари на мига.

  Източник: www.iwoman.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar