Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  3-те най-добри съпруги според зодията

  /
  572 Views
  img

  Мъжете обичат да живеят, да опитват с много и различни жени, докато един ден всичко това не им омръзне и не предпочетат да намерят своята половинка. При едни се случва по-рано, при други по-късно, но запомнете – няма мъж, който цял живот да иска да е сам.

  Това са 3-те зодии най-добри съпруги, които са златно съкровище за всеки мъж.

  Рак

  Когато веднъж ще спечелите жената Рак, тя ще ви обича безусловно до края на света. Нейните чувства винаги са интензивни и затова с нея ще научите какво означава, когато до себе си имате истинска жена.

  Тя е готова да направи всичко за да бъде нейния избраник най-щастливият човек на света. Освен нея винаги ще живеете заобиколени от вкусно ястие, комфорт и внимателно подреден дом. С такава жена, всички мъже едва ще дочакат да се завърнат у дома след тежък ден.

  Децата на жените Раци са свещено нещо и техните нужди винаги са на първо място. От вас просто се очаква да я пазите и да бъдете искрени.

  Лъв

  Лъвицата е силна и упорита жена с огромни възможности. Въпреки това, и нея й е необходим партньор, който ще бъде тук за най-баналните проблеми, като например, когато трябва да се затвори капака на съда,.

  Тя изисква мъж равен на нея, така че до нея никой няма да бъде обикновен човек, а Супермен.

  Само ако се влюбите в Лъвица ще разберете, че не трябва да направи нещо, за да я обичате. Няма да срещнете жена, която повече ще ви обича. Дори и когато са ядосани, са разгневени, са красиви още повече. Но когато иска нещо, то е заповед.

  За децата ще се бори както подобава, точно като лъвица и винаги ще бъде готова за отбрана. Горко на онзи, който се опита да й нанесе злина. От вас се изисква само да я обожавате с цялото си сърце и тяло.

  Козирог

  Пред тази жена всеки би паднал на колене. Силна е толкова, че може да подаде всичко и да направи свръхчовешки усилия за това, което търсите. Тази дама се отнася толкова с достойнство, което на моменти нейният партньор ще се запита дали е достатъчно добър.

  Любовта със съпругата Козирог винаги ще гори интензивно, когато всички други ще ви напуснат. С нея всеки ден ще ставате по-добри. Ако сте успели да привлечете такава жена, вярвайте, че струва много повече, отколкото си мислите.

  Като майка може да бъде строга, но справедлива. Тя израства само с победители. Всичко, което изисква от вас е да покажете твърд характер и постоянство.

  Източник: Iwoman.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar