Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Внимание! Хапчета-убийци набират популярност в интернет, съдържат опасно и забранено вещество! (ВИДЕО)

  /
  665 Views
  img

  Хапчета-убийци съдържат забранени вещества се продават свободно в ин тернет. Те могат да увредат сърццето и мозъка. Само с няколко клика в интернет може да се натъкнете на безброй видове хапчета, които обещават бързи и уникални резултати. Само за няколко дни всеки може да зарилича на супермодел, но това не е така. „Хората много се лъжат от такива неща.

  Да, наистина се отслабва, но после си връщаш килограмите обратно, че и отгоре“, казва Калин, който се е „опарил“ от такива продукти. Сибутрамин е вещество, което се съдържа в част от продуктите за отслабване.  Използването му е забранено, защото е смъртоносно при прекомерна употерба. Т.е. няма право да бъде час от продукти за отслабване.  „Не знаем кой е производител. Това може вместо да намали теглото, да повиши кръвното налягане, да засегне сърдечно-съдовата система и да влоши здравето ви“, признава експерт.

  Източник: kakata.info

   

   

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar