Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Кои качества ценят най-много мъжете у една жена?

  /
  452 Views
  img

  Трудно е да намериш перфектната жена, с която да си подхождате във всякое едно отношение. Има качества, които мъжете ценят у една жена и благодарение на тях биват привличани.

  Ето кои са те:

  1 .Решителност – Ако една жена е решителна, то значи е и отговорна. В една връзка трябва да се взимат важни решения, а мъжът иска жената да има това качество.

  2. Независимост – Независимата жена може да изплаши някои мъже, но други ценят това качество. Много сериозни мъже ще предпочетат независимата дама, тъй като тя създава впечатление на властна жена.

  3. Чувство за хумор – Много жени страдат от чувство за хумор и се засягат за най-малкото. Мъжете не обичат това.
  Те искат около тях да е весело и да имат до себе си някого, с когото да се повеселят. Доброто ви чувство за хумор би упражнило притегателната си сила върху не само един привлекателен мъж.

  4. Тя обича с цялото си сърце – Жена, която обича мъжа с цялото си сърце, определено е мечта на всеки мъж. Мъжете са и винаги ще си останат по-егоцентрични, когато става въпрос за любов. Жените обаче имат уникалната способност да се отдават безрезервно на този, който обичат.

  5. Тя умее да прави компромиси – Всеки човек греши. Ако една жена не умее да прави компромиси, то определено не е за вас. Като имаме предвид компромиси, разбира се, става въпрос за дребни караници и спорове, а не за изневяра и т.н.

  6. Тя дава усещането за сигурност – Да бъдеш влюбен означава да намериш своето място в света, да се почувстваш сигурен и защитен. Да си влюбен е като да знаеш къде се намираш и да няма друго място на света, на което да искаш да бъдеш. Ако един мъж може да погледне в очите на своята избраница и да се почувства сигурен, като у дома си, то значи тя неговата жена-мечта.

  7. Да признава грешките ти – Мъжете понякога вършат глупости, но жената трябва да признава грешките им. Мъжът често се нуждае да му бъде показана правилната посока и това трябва да може всяка една жена!

  Източник: vipnews168.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar