Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Тази брюнетка беше призната за най-красивата жена на света, но я вижте на какво прилича днес! (СНИМКИ)

  /
  1405 Views
  img

  След раждането на дете жените са склонни да наддават на тегло. Много е трудно за известни личности, които винаги са на публично място. Особено ако преди появата на бебето са били слаби и по-привлекателни.

  Айшвария Рай е родена в обикновена индийска фамилия, тя има по-голям брат. След раждането й семейството се премества в Мумбай, където децата прекарват детството си.

  В училище тя е отлична ученичка, обичала е танцуването и класическата музика.

  Аш е забелязана заради красотата и жизнеността й и станала популярна сред нейните съученици.

  След като завършва, постъпва в университета, където учи архитектура. След това момичето започва да работи в агенция за модели.

  През 1994 г. участва в събитие, което силно повлиява на бъдещия живот на момичето. След това става носителка на титлата в конкурса „Мис Свят“ .

  Момичето беше обсипано с предложения за реклами и киното. Айшвария става лице на Pepsi рекламна кампания в Индия, а след това се снима в реклама на Dior, Chanel и се появява на корицата на списание Vogue.

  Дебютът на момичето в киното е през 1997 г. във филма „Дует“, режисиран от Мани Танам. Филмът получава критични отзиви и не става популярен.

  През 2002 г. Айшвария Рай играе в любовната драма на режисьора Санджай Лила Бханзали „Девда“ като Първати. Филмът е най-успешният в историята на Боливуд, разбивайки всички класации в Индия и Америка.

  „Devdas“ е първият филм на Боливуд, показан на международния филмов фестивал в Кан през 2003 г.

  След като печели популярност в световен мащаб, Аш решава да завладее Холивуд. През 2004 г. тя участва в първия си английски филм „Булката и предразсъдъците“, режисиран от Гюриндер Чад.

  Тя става първата индийска жена, чиято фигура се появява в музея на восъчните фигури на Мадам Тюсо.

  Що се отнася до личния живот, той не беше добре. В продължение на няколко години момичето се среща с индийския актьор Салман Хан. Въпреки това за обществото болката и страданието на Айшвария бяха скрити.

  Родителите на момичето не искали да дадат съгласието си за брака. През 2004 г. те се разделят.

  По-късно Айшвария се срещна с актьора Абишек Бачан. След няколкогодишни отношения двойката обяви годежа си през януари 2007 г., а на 20 април сватбата им се състоя в Мумбай.

  През ноември 2011 г. двойката има дъщеря. След появата на бебето Аш загубва прекрасния си външен вид, което предизвика революция от критики по неин адрес.

  Източник: akata.info

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar