Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  КАТО НА КИНО! Вижте ИЗУМИТЕЛНИЯ ЖИВОТ на бившата съпруга на Бойко Борисов!

  /
  1118 Views
  img

  Единствената официална съпруга на премиера Бойко Борисов, вече бивша – Стела Георгиева е пример за „американската мечта“ – красивата лекарка е извървяла пътя от Пепеляшка в България до уважаван и търсен медик с две специалности в САЩ.

  В момента Стела живее в „квартала на богатите“ Ориндж каунти, Калифорния, разказа нейн близък пред Big.bg.

  Всъщност, Ориндж каунти (Orange county – от анг.

  оранжев, портокалов окръг) не е „квартал“, а един от най-богатите окръзи в щата Калифорния. Районът стана световноизвестен с хитовия филм, но се слави и с други неща. За това говори и фактът, че го посещават над 45 млн. туристи годишно.

  Кварталът на Стела Георгиева

  Ориндж каунти всъщност е огромна област с около 3 млн. жители, която започва от Лос Анджелис и се простира до Сан Диего.

  Близостта с Мексико е оказала огромно влияние на архитектурата, ресторантите, храната, говора. Все пак някога този щат е бил мексиканска територия, напомни преди време „Дневник“. Климатът е умерен и сух, а не толкова влажен въпреки близостта с Тихия океан.

  Лятото е почти целогодишен сезон, но има и дъждовни месеци. Зима липсва, което обещава много слънце и зеленина през цялата година. Самите американци не знаят на какво се дължи това, но са щастливи от факта, че е приятно място за живеене. Водите на океана обаче са студени и не стават за плуване освен за сърфистите с неопренови костюми.

  Палми, зеленина и цветя има навсякъде между къщите, кръстовищата и шосетата. Красота придават и портокаловите градини. В Ориндж каунти се намират едни от най-скъпите и луксозни къщи в САЩ и в света. В класация за 2006 г. по скъпи имоти в САЩ на четвърто място е палат с цена 75 милиона долара.

  Именно в този земен рай води своя живот като в приказките бившата съпруга на премиера

  Житейският й път завива така, че след раздялата си с Бойко Борисов тя се озовава в Калифорния. Тук обаче остава нейната кака – доц. Петя Златкова, която работи като гинеколог в онкологията на „Майчин дом“. Съпругът й Виктор Златков е професор и доскоро бе директор на тази най-голяма софийска болница. Пепа има още две специалности като лекар, понякога по 10 часа е на операция, а преди това специализира в Япония, разказват нейните пирятели. Преди броени дни обаче съпругът й подаде оставка като шеф на „Майчин дом“, като ще остане на поста до избора на нов директор.

  Стела Георгиева пък завършва офталмология в София. Вече в САЩ обаче специалността й не е призната, затова се наложило да завърши отново, този път в комплект с „Вътрешни болести“. В Америка красивата и талантлива лекарка среща втория си съпруг – компютърния инженер Стефан Абаджиев, който я издържа, докато тя отново учи медицина. Интерес факт е, че Стефан е бившият съпруг пък на по-сетнешната приятелка на Бойко Борисов – Цветелина Бориславова, от която има две деца – сестрите Ралица и Веселина на банкерката.

  Венета Борисова, дъщерята на премиера, е взела красотата на майка си

  Бойко и Стела имат едно дете – Венета. На 31 януари 2016 г. в 9,26 ч. сутринта тя ги направи баба и дядо, като роди момченце – малкия Бойко. Бебето, гордостта на премиера, дойде на бял свят в „Майчин дом“ при бившия си баджанак проф. Виктор Златков.

  Венета Борисова е взела красотата и ума от майка си – в Щатите тя е завършила три висши образования – МИО, „Бизнес администрация“ и „Финанси“, по думите на баба й от майчина страна Симеонка Костова, майката на Стела.

  „Бойко много обичаше Стела. Мисля, че и сега я обича. Ето пример – веднъж, като дойдох у тях, те живееха в Банкя, там имаха апартамент на четвъртия етаж. Той като звънне отдолу, че се прибира от работа, тя хуква надолу. Той спираше с ладата – от хубавите, с двата големи фара. Та тя беше бременна тогава в осмия месецс Венета. И той я хващаше отдолу и до четвъртия етаж на ръце я носеше. Толкова се разбираха. Виждала съм ги – прегръщаха се, целуваха се, голяма любов“, спомни си преди време баба Монка пред „24 часа“.

  Раздялата между Стела и Бойко обаче идва след изневяра на настоящия премиер:

  „Тя студентка беше, като се запознаха, първа година. Тогава, понеже баща й беше много строг, не можеше да му каже, че иска да се ожени. И му написа писмо. Беше дълго четири страници, като завършваше: „Татко, аз искам да сключа брак.“ А той, моят, й вика: „Много си малка, още дете си, ама щом си решила, искам да го видя.“ И го хареса Георги Бойко. То какво да не му харесаш! Ожениха се. Родителите на Борисов също много добре я приеха. Обичаха си я хората и когато се разделиха, и те плачеха с мен за нея. Затвориха вратата и й викат: „Стеле, седи си тук, тук ти е мястото. Той ще потича, пък ще се върне при теб.“

  А тя, нашата, категорична: „Щом веднъж е бил с друга жена, край! Ще се справя в живота и без него.“ А той как ли не й се извиняваше, искаше дори да се върне. И тогава пред мен Бойко се зарече – „Аз никога повече няма да се оженя“. А сега ми викат съседите, чели за него, че щял да се ожени. Аз обаче не вярвам да е така. Той и на мен ми е казвал, че понякога се съгласява с разни неща, за да спрат хората да го говорят. Но, слава Богу, Стела намери златен човек в лицето на Стефан Абаджиев (съпругът на Цветелина Бориславова, с която впоследствие Бойко Борисов заживява – предава Big5.bg).

  Стела Георгиева днес живее своята приказка в Ориндж каунти, където обитава красива къща с цветна градина, за която се грижи самата тя. Сред най-близките й приятели е кучето Айра, което води навсякъде със себе си.

  Източник: bradva.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar