Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Бял ескадрон сее ужас сред бургаските мутри

  /
  912 Views
  img

  Отряд от бивши барети, полицаи, и военни всява паника и страх сред мутрите в Бургас. Паравоенната организация е била създадена преди няколко месеца с цел да се бори с преливащата престъпност в морския град. Той от години има печалната слава на най- мутренския град., а криминалния произвол на момчетата- силоваци е ежедневие по местните улици и квартали. Именно заради това е бил създаден въпросния отряд който вече има славата на “Бял ескадрон”.

  Той е наричан така заради това, че неговите членове носят бели качулки които са изрязани около очите. По този начин те удивително напомнят на организацията “Ку-клукс-клан” в САЩ. Разликата все пак е, че ку- клус- клас е расистка организация, а бургаския ескадрон се бори с криминалните типове в Бургас. Ескадронът има вече няколко мощни акции в които нагли мутри са били наказвани по подобаващ начин. За последно, петима души са се намесили в бургаска дискотека. Тогава група седетина пияни и дрогирани батки са нападнали момче и момиче които са се забавлявали в заведението. Те са искали насила да отмъкнат дамата с определена цел.

  Точно тогава като, че ли от нищото са се появили петима непознати които са направил на пихтия нахалниците. След това са се изтеглили в неизвестна посока. В друг случай четирима квартални биячи са нападнали пенсионер който се е разхождал в парка на жк “Славейков”. Тогава трима души от ескадрона са били наблизо и са изнесли уроци по бойни изкуства на пишман мутрите. В града се носят слухове за “Белия ескадрон”, а хората като, че ли виждат в тази организация съвременна илюстрация на отряда на легендарния Робин Худ.

  Източник: uniconbg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar