Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Откакто се храня така, забравих какво е корем, какво са паласки и най- важното не се ограничавам с нищо

  /
  433 Views
  img

  Всички мечтаем за стегнато и прекрасно тяло. Областта на корема несъмнено изисква доста  усилия както за оформяне на мускулите, така и за стопяване на мазнините, за да могат те да се видят.

  Ето как да променим храненето си така, че да изгаряме повече мазнини, да засилим метаболизма си и да бъдем по-релефни:

  Ядки

  Консумирайте бадеми и други видове ядки. За предпочитане е д бъдат сурови и без сол. Овесените ядки също са страхотно предложение. Постарайте са да бъдат неподсладени или ползвайте най-много лъжичка мед.

  Зеленчуци

  Зелените зеленчуци като броколи, аспержи, спанак, брюкселско зеле ще ви дадат енергия без излишни калории. В това число влизат и чушките, доматите, чесънът, гъбите, цитрусите, авокадото. Включете ги в менюто си изхвърляйки пърженото и ще постигнете чудеса.

  Млечни продукти

  Нискомаслени млечни продукти. Последните проучвания доказват, че обезмаслените млека и производните им, се обработват по твърде агресивни технологии. Пълномаслените продукти пък са наситени с прекалено много мазнини. Златната среда са нискомаслените млечни продукти.

  Пълнозърнести изделия

  Пълнозърнестите хлябове и храни помагат на тялото  като са същевременно полезни и в умерени количества не предизвикват подуване или напълняване.

  Протеини

  Яйца, пуешко, пилешко, риба и заешко са сред най-добрите източници на протеини. Може да опитате също суроватъчен протеин на прах, който да добавяте към различни ястия. Внимавайте с него, той е алтернатива, но не бива да измества здравословните натурални продукти.

  Детоксикация

  Ментовият чай ще ви помогне да детоксикирате организма. Тялото в е изхвърли всички ненужни вещества, които му пречат да работи правилно като същевременно ще подобри храносмилането. А най-хубавото на ментовия чай е, че е вкусен и в топъл и студен вариант.

  Вода

  Спрете бирата в големи количества и пийте минимум 8 чаши вода дневно. Няма нужда да се превивате над 50, 80 или 100 коремни преси. Достатъчно е да регулирате храненето си правилно и ще постигнете визуалния резултат.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar