Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Тлъстинките по коремчето! Е отървах се! Добре, че съседката ми я каза! Уникална напитка!

  /
  837 Views
  img

  Функцията на черния дроб е да се отстранят опасните токсини от тялото. Ако имате твърде много токсини, които се натрупват в тялото ви, черният дроб работи извънредно, за да се отстранят вредните токсини.

  Когато има натрупване на токсини в тялото трябва да работим много усилено, за да ги отстраним. Токсините са в резултат на промени в начина на живот и лошите хранителни навици, като по този начин тялото ни се нуждае от нашата помощ и подкрепа в детоксикацията.

  Можете да започнете с една напълно естествена напитка за детоксикация, която ще премахне токсините от тялото ви и ще ви предложи основни хранителни вещества за стимулиране на имунната система и обмяната на веществата. Advertisement: Напитката ще помогне на тялото ви да усвои хранителните вещества от храната по-добре и вие няма да получите никакви допълнителни килограми.

  Не само, че напитката ще премахне мазнините в стомаха, но и тя ще ви помогне при различни заболявания, като сърдечно-съдови заболявания, диабет тип II и високо кръвно налягане. Необходими съставки: Половин лимон 1 краставица 1 чаена лъжичка настърган джинджифил 1 връзка магданоз 1/3 чаша вода Как да я направим? Добавете всички съставки в кухненския робот или блендер и ги направете на гладка хомогенна смес. Консумирайте така приготвената напитка всеки ден преди лягане.

  Вие ще забележите, че коремните мазнини ще намалеят значително само в рамките на няколко седмици след редовна консумация.

  Източник: www.pronews.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar