Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  В ефир Никол Станкулова съобщи смразяваща новина! Показа ГРАФИКА, с които доказа думите си (ВИДЕО)

  /
  494 Views
  img

  В неделния ден зимата напомни за себе си с обилни снеговалежи на много места в страната. Най-много сняг падна в планинските райони. На връх Рожен натрупа нови 30 см. В Шумен и Враца пък за кратко бялата пелена беше с дебелина около 15 см., съобщи синоптичката на Нова телевизия Никол Станкулова.

  В нощта срещу понеделник температурите бяха от минус 3 до плюс 2 градуса. В първия ден от новата седмица студеният северозападен вятър отслабна. Облачността е значителна, но валежи не се очакват. Живакът в термометрите ще показва от 3 до 8 градуса в различните точни на страната, в София – около 5.

  В планините облаците ще са много, но и там няма да вали. Ще духа слаб северозападен вятър. Във вторник все още в цяла България ще бъде облачно, но дневните температури ще продължат да се повишават. През нощта срещу сряда от запад отново ще започнат валежи от дъжд и сняг.

  През деня в Западна България ще пада предимно сняг, а в останалите части на страната – дъжд. Валежите навсякъде ще спрат в четвъртък, но максималните температури ще останат по-ниски. Отново ще се затопли в петък, като термометрите пак ще показват стойности около 7 градуса. Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви информираме в реално време какви са климатичните условия в страната.

  Източник: www.blitz.bg

  l

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar