Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  НОМЕР 1! ИЗСМУКВА ВСИЧКАТА ГАДОСТ В ОРГАНИЗМА КАТО ТОРНАДО, А НЕ СТРУВА НИЩО, ВСЕКИ ГО ИМА! СТАВАШ СУПЕРМЕН ЗА ДНИ!

  /
  699 Views
  img

  Чай от чесън лекува десетки болести и колкото и странно да ви звучи, няма друг като него!

  Чесънът традиционно присъства в националната ни кухня.Но качествата на този ценен зеленчук далечен не се изчерпват с това да стои само на нашата маса. Той има още редица полезни качества. Чесънът има лечебни свойства, тъй като съдържа редица полезни съединения, предава razkritia.com.

  Той включва в себе си различни антиоксиданти, антивирусни, противогрипни и анти гъбични свойства. Чесънът е богат и на различни елементи. Той съдържа калций, манган, мед, селен, както и витамините от групата В1, В2 и С.

  Правете си и пийте редовно чай от чесън, тъй като той е истинска панацея за редица болести. Няма втори така полезен като него

  Хората, които не сядат да се хранят без този кореноплод наистина се грижат за здравето си. Но зеленчукът може да се използва и като чай, чийто оздравителен ефект е незаменим. Домашно направеният чай от чесън е изключително полезен за нашето здраве.

  Препоръчва се тази домашна отвара да се пие почти ежедневно. Начинът на приготвянето на рецептата е изключително лесна и не е скъпа, а здравословният й ефект е уникален.

  Поставят се три четири скилидки чесън. Предварително те се обелват и се нарязват на четири парчета. Слагат се в 500 милилитра вряща вода, варят се няколко минути, котлона се изключва. Оставят се така да се запарят, като се похлупват на котлона.

  След като изстине чаят е готов да се пие. За са се овкуси напитката, предварително във врящата вода може да поставите и пакетче от вашия любим чай.

  Отварата предотвратява развитието на холестерола, както и предпазва от опасни сърдечно-съдови заболявания. Препоръчва се чаят от чесън да се пие често, защото той подобрява функцията на сърдечно-съдовата система и изобщо здравословното състояние на организма.

  Източник: kakata.info

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar