Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Много тежка новина за Нана Гладуиш! Цяла България се моли за любимата водеща!

  /
  811 Views
  img

  Любимата водеща – така нарича Нана Гладуиш не само съдията Иван Сотиров, но и хилядите зрители на “Съдебен спор”.

  Всички те се молят тя да успее да се справи и този път. И да победи в тежката битка с рака на гърдата.

  Както знаем, Нана Гладуиш премина през курсовете на химиотерапия. За огромно щастие успешно. Оказа се обаче, че най-трудното едва сега предстои. Водещата ще трябва да се подложи на две животоспасяващи операции като до три седмици ще е наясно с датата на първата от тях.

  Този път лекарите предприели друг вид лечение.

  Те решили първо да я подложат на т.нар. неоадювантна химиотерапия. Последната не лекува тумора, а допринася само да се намалят неговите размери. Това се налагало при пациенти в напреднал стадий, при които злокачествените образувания засягали и други тъкани. При тях оперативната намеса е прекалено рискова.

  Нана Гладуиш не е много обнадеждена, макар вливанията да са дали очаквания резултат. Водещата е силно изплашена от обясненията на лекарите, че след като тумора бъде премахнат, възстановителният период щял да бъде изключително тежък. И имали съмнения как тя ще понесе това, съобщава вестник “Ретро”.

  Чак, когато и ако бъде успешно пълното отстраняване на тумора, Нана Гладуиш ще може да помисли и за втора операция за поставяне на имплант. Това също ще бъде крайно рисковано, защото според медиците има вероятност организмът на водещата да отхвърли силиконовата протеза. И ситуацията да се усложни фатално.

  Нана Гладуиш не спира да се моли на Бог и Света Богородица за оздравяването си, както и всичките й близки, колеги, роднини и почитатели.

  В момента цяла България е с нея и й стиска палци и този път да се покаже такава, каквато е. А именно истински боец, който със силата и вярата си ще може да преодолее всички несгоди по пътя си. Ние също й го пожелаваме от все сърце!

  Източник: targo.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar