Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  ИДВА ДО ГЛАВАТА НА ВСИЧКИ! С този безотказен бабин мехлем забравяте за ставните болки завинаги! Само трябва да смесите малко

  /
  535 Views
  img

  Затруднената подвижност на ставите за жалост е доста често срещан проблем в днешно време, но ние можем да ви помогнем, като ви разкрием една народна рецепта, която ще ви помогне.

  Тази намалена подвижност на ставите може да вследствие на заболяване, като например артроза, тумор на костите, ревматоиден артрит, склероза или остеохондрит. Болката и трудната подвижност на ставите може да се дължи и на често пренатоварване на тялото. И в двата случая трябва да се вземат адекватни мерки, защото не обърнете ли внимание състоянието ви може да се влоши.

  Днес целият пазар е претрупан с лекарства и мазила за облекчаване на болката и възвръщане на подвижността на ставите, но ние ще ви предложим рецепта с лечебния чесън, който е доказал своята сила. Само за два месеца вие ще се чувствате много по-добре и ще бъдете много по подвижни от преди, а болката при движение ще бъде забравена, защото тя ще изчезне напълно.

  Лечебния цел за възвръщане на подвижността на ставите се приготвя за 14 дена, а съставките, които ще използваме са само две, а именно чесън и нерафинирано олио. Продуктите ще поставяме в стъклен буркан за компот, така че си пригответе. Вземете чесън и обелете малките скилидки, като от тях ще са ни нужни 400 грама. Просто ги изсипете в буркана, който нагласихте предварително и ги залейте с нерафинираното олио. Количеството на нерафинираното олио, което ще добавим трябва да е 4 пръста по надолу от гърлото на стъкления буркан.

  Казахме, че комбинираните съставки имат нужда от 14 дена, за да смесят своите лечебни сили, така че приберете буркана за толкова време на хладничко и тъмно местенце във вашия дом. Нека място е лесно достъпно, защото ще разбърквате сместа всеки ден по време на престоя и. Измине ли 14 ден извадете и прецедете до капка течността през марля.

  Когато нанасяте лечебния гел върху засегнатите места го правете с масажиращи движения. Колкото по-дълго масажирате и втривате гела толкова по-добре. Добре е след всяка процедура, която сте извършили да поставяте вълнен за скованите места, който да остане там 6 часа, затова най-подходящото време е да прилагате метода за лечение вечерно време преди сън.

  Положително въздействие върху ставите се усеща още след прилагането на няколко процедури, но максимален ефект ще постигнете само ако използвате гела за намазване 60 дена./bilka.info.

  Източник: www.bradva.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar