Родители оставиха дъщеричката си на бавачката и излязоха. Кадрите от камерата на бебефона накараха косите им да настръхнат!

Малките деца трябва постоянно да се държат под око. Даже и за миг да отклоните поглед, те могат да свършат нещо такова, от което да се хванете за главата.

Със сигурност всеки от нас може да каже много смешни истории , свързани с малки деца, но това, което ще ви разкажем, надминава всичко:

Веднъж сестра ѝ помолила Микаела да се грижи за малката ѝ дъщеря . Тя охотно се съгласила да гледа племенницата си, все още не знаейки, че това ще я направи истинска звезда в Интернет .

Момиченцето станало сънливо, така че Микаела я сложила в леглото и отишла в другата стая. От време на време тя поглеждала към монитора на бебефона, проверявайки дали всичко е наред с бебето.

Когато за пореден път погледнала екрана, тя останала втрещена: момиченцето спяло в креватчето си… изправено на челна стойка !

Преди да обърне бебето, Микаела го снимала. После сложила снимката в профила си в Twitter , придружена от надписа: „Дори и аз не знам какво да правя: да се обадя на родителите или да извикам екзорсист!“.

Източник: zajenata.bg

Facebook Comments
loading...

Вашият коментар