Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Хората бързат да я подминат, защото ги е страх да не се заразят, но това което прави тя е достойно за аплодисменти (снимки)

  /
  609 Views
  img

  24 годишната Грузия от Великобритания трябва да търпи подигравките на случайни минувачи покрай нея. След като момичето влиза в пубертета, по нейното тяло започват да се появяват страшни червени петна, оказва се, че тя страда от псориазис , който й носи много неприятности в ежедневието.

  Известно е, че псориазисът се развива при преживяване на силна нервна криза.

  Когато тя е била на крехка възраст – 13 години, нейният баща умира, а на нея й се налага да порасне по-бързо от останалите деца. Момичето трябва да крие своето тяло под огромен слой от дрехи, и да обяснява в продължение на часове за своето заболяване.

   

  „Моят псориазис изглежда като червени възпалени петна, а хората ме гледат като нещо отвратително и бързат да ме подминат. Понякога спират, за да ме огледат, в такива моменти се чувствам ужасно, все едно искат да разрушат живота ми.“

  Дълго време младото момиче не общува с никого, затваря се в себе си, а понякога я навестяват мисли засамоубийство . Въпреки това, в един момент, тя се уморява от всичко това и решава да приеме себе си точно такава, каквато е.

   

  Тя публикува фотоалбум в социалните мрежи със свои снимки по бикини, за да покаже на всички, че въпреки ужасните белези от псориазиса, тя е като всички останали. Тези червени петна покриват 97% от нейното тяло.

  „Моето тяло е покрито с червени петна, но не смятам да ги оперирам и скрия. Сега, аз съм горда с тях, те ми напомнят, че съм силна, че имам себе си“ – пише Грузия под снимките. Тя също призовава всички, които имат тежко заболяване на кожата да споделят своите снимки и преживявания и да бъдат заедно в борбата.

   

  Грузия успешно оборва общоприетите норми за красота. Пожелаваме й успех в нейната борба! Факт е, че въпреки заболяването си, тя е млада, привлекателна, секси и амбициозна.

  Трябва да се научим да приемаме различните от нас, не знаем, кой каква борба води в живота си, за всичко си има причина, понякога тя е временна, в други обстоятелства – не.

   

   

   

   

   

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar