Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Война в семейството на Шарлопов! Жена му и петте деца в битка за 400 милиона…

  /
  601 Views
  img

  400 милиона лева подпалиха война в семейството на внезапно починалия бизнесмен Стефан Шарлопов часове след като стана ясно, че той е издъхнал в съня си на 5 февруари.

  Неофициално се твърди, че активите и богатството на хотелиера предприемач се равняват на близо половин милиард и сега наследството му трябва да бъде разпределено между съпругата му Бояна и петте му деца – Ева (30 г.), Бояна (18 г.), Стефани (16 г.) и 8-годишните близнаци Георги и Илия, писа „Уикенд“.

  Най-голямата дъщеря Ева е от брака на Шарлопов с първата му съпруга Катя. Именно на Ева българският Доналд Тръмп, както е известен милионерът от Бургас, поверява ръководството на бизнес империята си „Шарлопов Груп”, като я прави изпълнителен директор. Приживе богаташът демонстрираше колко е сплотено семейството му и словоохотливо обясняваше как всички се разбират и живеят задружно.

  Близки до семейството твърдят, че най-голямата дъщеря Ева и втората му съпруга Бояна не питаят топли чувства една към друга, но пред Шарлопов и двете играели, че са приятелки. Сега обаче основната битка за наследството ще е между тях. Бояна е майка на другите четири деца на милионера, като три от тях в момента са непълнолетни и съпругата на богаташа се явява техен настойник до навършването на пълнолетие. Предполага се, че сега вдовицата Бояна ще изяви претенции да влезе в управлението на „Шарлопов Груп” наравно с най-голямата му дъщеря.

  Според близки до семейството нещата се усложняват от факта, че липсва завещание.

  Според закона за наследството съпругата наследява половината от притежаваните от мъжа й имущество и авоари. Другата част дели по равно с петте му деца, т.е от тази половина всеки получава по 1/6 част. В битката за наследството претенции можело да предяви и бившата му жена Катя, макар че тя няма шанс. Когато се разведе с нея Шарлопов я обезщети с 250 000 евро, три апартамента, коли и дребен бизнес, който обаче тя набързо загробила.

  На практика, вдовицата на Шарлопов всеки момент може да уволни неговата дъщеря от управлението на семейната империя, тъй като тя ще остане собственика с най-голям дял. Първите искри в клана вече били прехвърчали, докладват запознати.

  Източник: 7dnisofia.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar