Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Само един продукт ще помогне да се спрете да ядете сладко и да не преяждате! Минус 5 кг за седмица е лесно

  /
  757 Views
  img

  „Как да спра да ям?“ – това е комичен въпрос, който моята приятелка ме попита след миналата Нова година. Маратонът с лакомията ни разваля, защото обичате най-вкусните, особено десертите …

  Въпреки това, ние обичаме сладко от детството си и буквално сме обсебени от желанието да намерим вкусотийка, скрита в шкафа в дрешника.Да се справите с тази пристрастеност, се оказва, че ще помогнете на полезния сусам!

  Семената му съдържат голямо количество калций, което лесно се абсорбира от тялото.

  Факт е, че тялото иска сладко, когато липсва калций! В природата, калцияът е сладък на вкус, ако засадите ягода в почва, богата на калций, то ще бъде много сладка …

  Представям ви изключителна рецепта за сусамово мляко. Една чаша от тази напитка на ден ще укрепи костите, ще направи по-здраво цялото тяло, за да помогне да се справите с проблема с преяждането и неистовия стремеж към сладко!

  Сусамово мляко

  СЪСТАВКИ
  100 гр. сусамени семена
  2 ч.л. мед
  1 литър вода

  ПРИГОТВЯНЕ:

  Вечерта накиснете сусама в студена вода за 7-8 часа. В някои рецепти се позволява да се накисва за 1-2 часа, но нашето мляко ще се окаже много по-вкусно, ако сусамът остане във водата по-дълго. Изцедете водата, малко измийте семената. Добавете мед и чаша вода. Сложете всички в блендер и направете еднородна смес. Медът, между другото е допълнителна съставка: Възможно е да се замени с няколко фурми, но можете да приготвяте млякото и без подсладител изобщо.

      

  Заредете останалата вода и отново смесете млечния миксер. Сусамовото мляко не трябва да е прекалено плътно, плътността може да се коригира чрез добавяне на вода.

  Една чудесна идея е да добавите щипка ванилин към сместа! Прекарайте я през филтър или марля. Останалото не трябва да се изхвърля: може да се добави към сладкиши, овесени бисквити със сусамени семена. Можете да направите сусамова халва.

    

  Млякото се получава с лек вкус, нежно, сладникаво. Такова мляко може да се използва за приготвяне на какао, да се добави към кафе вместо обикновено мляко, за приготвяне на овесена каша с него … Невероятно полезно!

  Схемата за вземане на сусамово мляко, което да попречи на апетита ви за бонбони, е проста: 1 чаша на празен стомах сутрин, всеки ден. За една седмица ще забележите невероятни положителни промени! 100 грама сусам ще допълни ежедневното изискване на тялото за калций! И този калций е много лесно смилаем. Препоръчва се сусамовото мляко да се дава на децата: Подготвям за моя син млечен и бананов коктейл. Той го харесва и това е наистина полезно за растежа на организма, чиито кости изискват постоянно укрепване. В този кратък видеоклип вижте процеса на приготвяне на сусамово мляко!

  Сусамовото мляко , чиято рецепта не съм научила толкова отдавна, напълно промени вкусовите ми предпочитания! Не искам нищо сладко!
  Това наистина работи! След един месец от такава здравословна диета просто не разпознавате тялото си!

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar