Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Звездите са заложили много капани през следващата седмица, но Алена ни дава пътя! Тежки дни за тези зодии, но победителите ще са

  /
  425 Views
  img

  Вижте какво определят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

  Овен
  През дадения период ще се предпазите от грешки, ако отложите взимането на важни решения и се опитате да не влизате в конфликти с колеги, шефове и подчинени. Оставете събитията да се развиват сами и не бъдете напористи, за да не се налага после да се връщате и да оправяте сторените поразии.

  Телец
  През идната седмица е възможно да имате спречквания с половинката си. Макар че цените хармонията в отношенията, опитайте се да видите във всичко това възможност да опознаете себе си, да разберете какви са страховете ви в любовта. Пазете се от чувството на ревност.

  Близнаци
  Всекидневието ви може да стане доста по-забавно и интересно, ако разширите кръга си от познати и обогатите социалния си живот. Периодът е особено благоприятен за приятелски срещи, за посещения на събития и групови занимания. Ще работите чудесно в екип.

  Рак
  Гледайте да не се нагърбвате с прекалено много задачи, защото едва ли ще успеете да ги изпълните. От вторник до петък ще ви бъде по-трудно да овладявате емоциите си, но положете старание в тази насока. Вашата хармония е в баланса между работата и почивката.

  Лъв
  През идната седмица във фокуса на вниманието ви ще бъде темата за взаимоотношенията. Нищо чудно да усетите, че някои стари рани не са зараснали. Към средата на периода може да усетите спад в тонуса си, а емоционалното ви състояние да стане променливо.

  Дева
  През дадения период ще постигнете доста добри стабилни резултати. За успеха обаче не си поставяйте прекалено високи цели. Започнете с нещо малко и лесно постижимо и след това действайте стъпка по стъпка. Като цяло през идните дни всичко за вас ще тече по мед и масло.

  Везни
  Ако в началото на дадения период чувствителността ви се изостри, по всяка вероятност ще изпитвате положителни емоции, провокирани от преживявания в личен план. Може да планирате нещо приятно с половинката си или да прекарате чудесно в приятелска компания. Очакват ви вълнуващи срещи и разговори.

  Скорпион
  Колкото и да се опитвате, през дадения период трудно ще скривате чувствата си от околните, въпреки че се славите със способността си да се владеете. Ще изпитате потребност да се усамотите и да получите подкрепата на близък човек. Един обективен поглед към събитията ще ви бъде само от полза.

  Стрелец
  Възможно е да бъдете изправени пред предизвикателства. Може някой да ви подразни с поведението си и да реагирате по-остро. Имайте предвид, че предстоят дни, в които лесно ще се ядосвате, така че не правете кой знае каква драма и се успокойте. Скоро ще възвърнете душевното си равновесие.

  Козирог
  През периода ще обмисляте някои събития или разговори от изминалите дни и нищо чудно на моменти да изпитвате несигурност и да не знаете как да постъпите. Не се опитвайте да намерите разрешение на мига. Така или иначе седмицата не е подходяща за взимането на важни решения.

  Водолей
  Трудно ще успявате да съхраните баланса си, тъй като с вас ще се случват неща, които няма да ви оставят безучастни. Ако успеете да запазите спокойствие, може да преминете по-лесно през периода. При всички случаи е препоръчително да намалите малко външната си активност.

  Риби
  Възможно е на моменти да сте по-напрегнати, дори да нервничите и да се оплаквате. Имайте предвид, че начина, по който гледате на нещата, може да не отговаря на реалността. Ето защо изчакайте тези настроения да отминат, това скоро ще се случи. Общувайте с приятни за вас хора, които ще ви предпазят от мрачни мисли.

  Източник: www.bradva.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar