Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Станислава Цалова: От малка мама ме юркаше да отслабвам! С тези два “бъркоча” вече не ми се лепи нищо (ето какво и как взима)

  /
  676 Views
  img

  Синоптичката на Би Ти Ви Станислава Цалова признава, че винаги е имала проблеми с теглото си!

  “Винаги съм имала проблеми с наддаването на тегло. Още на 13 години мама ми каза, че трябва да се стегна и да отслабна”, смее се Станислава Цалова. Синоптичката на Би Ти Ви е една от любимките на зрителите, въпреки че сама не се определя като топ красавица.

  Естественото й излъчване и непринуденост обаче карат зрителите да я харесват и с нетърпение да чакат появата й на екран. Самата Цалова сподели как откакто се помни има проблеми с фигурата си. Защото, за жалост, не се е родила с “право черво”.

  Тя години наред спазвала всякакви диети за отслабване, но колкото и добри да били те, в един момент отново кантарът скачал нагоре. Докато не научила тези два “бъркоча”, както ги нарича с усмивка. С тяхна помощ вече нищо не й се лепяло и си хапвала от всичко. Разбира се, с мярка и разум.

  Първата от двете смеси се прави от сок от грейпфрут, сока от два лимона и пресен смлян магданоз. Разбъркват се заедно и се смесват с литър изворна или преварена вода. Тази субстанция се пие три пъти дневно като първият прием е още на гладно сутрин.

  “Преди нея може да приемем само една чаша с топла вода, чиято полза за организма е известна и доказана отдавна. След това пием сока и после хапваме чак след около час”, споделя Цалова.

  Вторият й “бъркоч” е полезен и то не само за отслабване, но и за здраве. Преди всяко хранене тя си взима смесица от черен пипер и куркума – по една малка лъжичка за чай. Съотношението между двете прави на око като по желание могат да се смесят с малко вода.

  Разбърква се хубаво и се приема на гладно. Тази комбинация е доказана като източник на желязно здраве и защита дори от най-сериозните заболявания. А е чудо за топене на мазнини, от което дори калоричните храни не ни се лепят.

   Източник: www.goreshto

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar