Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  КРАЙ! Миро от Каризма удари по масата и постави на жена си най-тежкия ултиматум! Певецът иска на всяка цена да

  /
  528 Views
  img

  Ние сме като всички хора на своето време, с нищо не се различаваме. Вечно сме забързани и отлагаме хубавите неща, но идва момент, в който няма на къде повече и тогава просто трябва да се решим да ги реализираме”, обяснявал Миро на всички, които го подпитвали за личните му планове, пише “Уикенд”.

  Певецът Мирослав Костадинов е твърдо решен скоро да има истинско семейство, разбраHotArena.  Изпълнителят на „Гълъбо” повече от всичко иска да стане баща и с половинката му Ели най-накрая са достигнали разбирателство по темата.

  Двамата вече са започнали да работят над идеята за дете, за да може още тази година да го приветстват в живота си. Най-силното им желание било да го посрещнат в дома си още следващата зима, но това и двамата оставили в ръцете на Бог.  До сега двойката все отлагаше момента, в който да се сдобие с наследник. Макар да са заедно повече от 12 години, съпрузите никога не са били в съгласие по темата.  В последните години бащинските му инстинкти обаче ставали все по-силни и по-силни, а той трудно можел да им устои. Изпълнителят искал да има дете, на което да се посвети и на което да предаде своите виждания и ценности за живота.  За слабостта си към малките Миро е говорил не веднъж. Той има племенник от сестра си, който му е одрал кожата и с когото са много близки. Покрай него певецът се запознал с грижите за едно дете и осъзнал, че животът има смисъл именно в отглеждането и възпитаването на достойни хора.

  Всеки път, когато бил около малкия, той се чувствал толкова млад и жизнен, че му се приискало да има поне три свои хлапета, за които да се грижи.  Когато преди две години сключи брак с дългогодишната си партньорка Елена, Миро имал една основна цел – да я убеди, че им е време да имат деца. Това обаче далеч не се оказало лесна задача, защото съпругата му имала по-големи амбиции за бъдещето си от домакинстването.  Ели искала да направи ресторанта, в който работи като управител, едно от топ местата за хранене в Лондон и точно в момента никакви майчински пориви не я навестявали. Дори отказала са се прибере в София, където съпругът й има красива къща в полите на Витоша, за да води един спокоен и безгрижен семеен живот. Това решение щяло да означава само и единствено край на кариерата й, за която толкова се била стараела.

  „Планът да имаме деца е много труден за постигане, защото с Ели не живеем заедно през повечето време. Когато съм при нея, се уговаряме да е в почивка, защото тя много работи. Какъв е смисълът двама души да живеят заедно като съквартиранти и да се разминават в коридора. С Ели може да не сме постоянно заедно, но времето си използваме ползотворно и не си позволяваме да се отегчим и скучаем както други улегнали двойки”, издавал е не веднъж своята стратегия певецът.  Вероятно на нея се дължи и фактът, че двамата са вече толкова години заедно, без да са преживели кризи, характерни за толкова много звездни двойки.  Разстоянието пазело страстта им жива и давало свобода на двамата да се развиват личностно и духовно.  Един обаче е неоспоримият недостатък на това положение. За да заченат бебето си, се налагало старателно планиране. За това и Миро решил да отдели 4 месеца, в които да остане във Великобритания и да е близо до жена си. В началото на годината пък двамата по традиция си взимали няколко седмици, за да пътуват по малко популярни места. Дори тайничко се надявали, че така може Ели да забременее с едно интернационално бебе.  „Ако Господ е рекъл, ще имаме деца с Ели. Вече чувствам, че ми е време за това решение”, философства Миро. След като получил принципното й съгласие по темата, вече настоявал, че ако се наложи той ще излезе в бащинство, за да не спира развитието на кариерата й.

  Източник: www.bradva.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar