Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Съпругът ми влезе в детската стая и ме намери на пода да почиствам след децата: Той ми каза тези 4 думи, които промениха живота ми …

  /
  679 Views
  img

  В продължение на години Хайди Шам прекарва поне един час в края на деня, в почистване и организиране на стаята за игра на децата.
  КАртинката била практически една и съща – под, покрит с много кубчета, играчки и остатъци от храна. А ако се преброи всяка минута, от момента, когато са родени деца, Хайди изчислила, че няколко години е прекарала само в почистване.

  А след това, една вечер, съпругът й влязъл в детската стая, където я заварил как буквално пълзи по пода и събира кубчетата. И не само ги събирала, но и ги подреждала по цвят, защото, когато Хайди чисти, тя го прави до най-малкия детайл. И после й казал думи, които никога преди не бяха й хрумнали.

  – Защо не затвориш вратата?

  – Просто го погледнах. Очаквах, че той също ще клекне на пода до мен и ще започне да ми помага да премествам „планината“ от кубове. Вместо това той ми каза пет думи. И точно това ми трябваше.

  – От всички страни можем да чуем колко е важно да се грижим за себе си, особено когато сме в родителска роля. И това е важно. Толкова лесно е да се изгубите в нуждите на други членове на семейството. Но грижата за себе си понякога е твърде трудна. Трябва да инвестирате в толкова много време, енергия и да потърсите помощ.

  И какво може да се направи?

  – Да скриете няколко шоколада на място, което никой няма да забележи, защото ги искате само за себе си …
  – Да играете с децата на криеница, за да можете най-накрая ще изпиете любимото си кафе и то още горещо …
  – Да накарате децата да си легнат в леглото, а вие и вашият съпруг да споделите нежността на дивана в мир и спокойствие …
  – Когато просто затворите вратата на детската стая …
  И сега, какво? Сега споразумението е, че децата трябва да почистват собствената си стая веднъж седмично. Не аз. Те. Останалите 95 процента от времето изглежда точно така. И за мен всичко е наред. С тази затворена врата определено мога да живея, заключава Хайди.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar