Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  29-годишна бременна девственица: Няма да правя секс и след раждането (СНИМКИ)

  /
  585 Views
  img

  29-годишната Лорен е израснала в ортодоксална религиозна комуна и никога не е правила секс. При това в най-скоро време младата жена ще роди първото си дете, което е заченато инвитро, пише в. “Мирър”. Решението Лорън да роди дете е необичайно едновременно по две причини: първо, против това се обявили както лекарите, така и нейните роднини; второ, тя никога не е правила секс и не възнамерява да прави и в бъдеще. Липсата на желание Лорън свърза с вродения хипопитуитаризъм – заболяване, при което хипофизната жлеза не изработва хормони. Заради него момичето е било принудено да се подложи на терапия, а половото ѝ съзряване настъпило по-късно, отколкото у връстничките ѝ.

  Лорън твърди, че в тийнейджърска възраст съученичките ѝ я тормозели, защото гърдите ѝ не били пораснали, прекомерното тегло и проблеми със зъбите. Всичко това накарало момичето да се затвори в себе си – тя и сега предпочита да избягва контактите с противоположния пол. Впрочем, бъдещата майка казва, че е щастлива, че е запасила девствеността си, все пак дори и целувките я карат да се чувства неловко. След раждането момичето също не планира да започва полов живот.  “Целували са ме и беше много неловко. Не бих искал да преживявам това отново”, споделя тя.

  Решението да роди дете не било лесно за Лорън. Лекарите настоявали момичето да прибегне до донор на яйцеклетки, а и дори в този случай работата не била сигурна. Но след година лечение в клиника за фертилност Лорън се подложила успешно на инвитро със своя собствена яйцеклетка. Сега тя се готви да стане майка, въпреки неодобрението от страна на семейството ѝ и членовете на нейната комуна. “Не ми пука за мнението им. Кой казва, че самотно момиче не може да има дете? Дори и да ми казвате, че няма да мога да се справя, аз пак ще го направя”, категорична е обаче Лорън.

  Източник: www.blitz.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar