Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  3-ТЕ ЗОДИИ ПРИ ЖЕНИТЕ, КОИТО МЪЖЕТЕ СИ УМИРАТ ДА ИМАТ

  /
  717 Views
  img

  Има жени, които са като магнит за мъжете. Действат им специален начин и ги омайват с минимум усилия. Това са зодиите, за които всеки мъж мечтае, но трудно може да има.

  Овен

  Овните са зодиите с характер, които могат да побъркат всеки мъж. Те са изключително трудни личности, но за това са и толкова интересни. Вярват, че всеки им е длъжен и искат цялото внимание на света за себе си. И го получават по един или друг начин. Имат много секси маниери, които привличат противоположния пол. Интелигентни са – оръжие, с което печелят още повече обожатели. Тяхната тактика е лесна. Първо, разбира се, привличат с въшния си вид. Държат на него и винаги изглеждат безупречно. Второ, показват интерес, флиртуват и омайват “жертвата си”. И накрая се отдръпват и стават студени като камък. Тази рязка смяна в подхода обърква мъжете и те още повече желаят Овните за себе си. Хитростите им край нямат.

  Дева

  Девите са големи изкусителки. Заложено им е да изключително женствени и всички женски характеристики са им познати. Кокетни са, обичат вниманието, обичат флирта и за нищо не света не понасят някой да НЕ им обръща внимание. Тогава полудяват. Но тези случаи са редки, почти винаги успяват да получат това, което са си наумили. Девите са много директни, не обичат заобикалките и говорят направо. Омайват мъжете с това, че не им спестяват нищо, а те не са свикнали на такъв подход. Мъжете се побъркват още по силно изразрения им сексапил. Девите се грижат винаги да са във форма и стилът им да е впечатляващ. Това е тяхната най-голяма хитрина.

  Риби

  Рибите са много интересни жени, които с лекота привличат всяко мъжко внимание. Походката им, погледът им и сексапилът, който излъчват, са достатъчни, за да накарат всеки мъж да ги пожелае. Те са много дискретни, подхождат нежно и това много се харесва на мъжете, които искат да доминират.Но Рибите не се дават толкова лесно. Те са много хитри и имат план, с който да задържат вниманието на мъжете върху себе си. Техният подход е лесен. Държат се мило с всички, но винаги спазват дистанция. Тези граници побъркват мъжете, които искат да ги прескочат и да стигнат по-далеч в Рибите… но това е трудна задача.

  Източник: www.actualno.com

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar