Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  4-те зодии, създадени за сериозна връзка

  /
  490 Views
  img

  Животът на Телците е бурен, понякога изпълнен с много мимолетни преживявания, друг път тотално липсват такива. В единия случай това са Телците, които предпочитат да се наживеят, преди да пристъпят към сериозната част от живота. Те винаги са знаели, че искат голямо и здраво семейство, просто не искали да се лишават от сладките изкушения на живота. Другият тип Телци са тези,  които търсят и чакат само Единствения човек за тях.

  Те нямат нуждата да си губят времето с кратки и безсмислени връзки, за това дълго живеят сами, докато не се появи човекът, който ще им даде сериозна заявка за връзка. Едва тогава дават сърцето ти и се впускат в най-голямото приключение в живота си. Какъв тип Телец сте или сте срещнали, трябва да разберете по миналото му.

  Рак

  Най-голямата цел в живота на Раците е да създадат здраво и хубаво семейство. За това учат много, намират си сигурна и добре платена работа, защото вътрешното им усещане ги кара да създават една сигурност и стабилност за евентуална бъдеща връзка. Раците не обичат мимолетните преживявания и безперспективните връзки.

  За това те търпеливо изчакват човекът, с когото смятат, че ще могат да прекарат живота си докрая. Дават всичко от себе си в една връзка и изключения са тези представители на зодиакалния знак, които развалят семейства или изневеряват на половинките си. За това може да сте спокойни, ако имате връзка с Рак.

  Везни

  Везните нямат много ясни представи за бъдещето си. Никога не чертаят сериозни планове, а се пускат по течението, което обикновено си знае работат и ги отвежда точно там, където трябва да бъдат. В любовта Везните нямат много късмет и си мислят, че ще останат вечните самотници.

  Животът обаче не ги забравя и в даден момент им изпраща точния човек. Поради това, че Везните дълго са чакали правилния човек, не могат да си позволят да го наранят или да провалят връзката си. Това е причината те да са перфектните партьори, които искат спокойствие и дават всичко за любовта, която са открили.

  Риби 

  Рибите са противоречиви личности. Все казват, че искат сериозна връзка, а винаги избират партньори, с които нямат изгледи за такава. Животът ги учи да бъдат по-внимателни в избора си и да не гледат повърхностните неща, които ги подлъгват да започнат нова връзка. След известно време Рибите си взимат поука и започват да гледат на любовта по-сериозно. Точно тогава откриват своята половинка, с която се чувстват толкова щастливи, че не биха си помислили за друг партньор. Рибите са много сериозни и отговорни към човека до себе си.

  Източник: Iwoman.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar