Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Не можех да клекна вече от болки в колената, но съседката Марийка ми даде от това домашно масло, болката изчезна за 15 минути

  /
  505 Views
  img

  Специалистите казват, че доста хора страдат от болки в ставите, болки в гърба,коленете , краката и глезените – особено по-възрастните хора

  За съжаление, има доста много различни здравни условия, които могат да доведат до болки в ставите . Това са например: остеоартрит, ревматоиден артрит, бурсит, подагра, навяхвания и други наранявания.

  Но, вие не бива да се притеснявате! Медицинските специалисти твърдят, че болката в гърба може да не е толкова страшна, ако се лекува навреме.

  Да, почти 50% от пациентите с болки в гърба, ще почувстват облекчение в рамките на 15 дни, ако се потърси помощ от специалист още при първите признаци.

  И почти 90% от хората ще почувстват облекчение от болките в ставите след три месеца, без значение от лечението. Всичко това – само тъй като сме обърнали повече внимание на здравето.

  Какво толкова, ще каже някой – болките минават с болкоуспокояващо. Не винаги е така, най-вече при ставните болки. Там се иска постоянство и навременна реакция.

   

  Лошото не само на ставните болки, но и на болките в гърба е това, че е трудно не само да се стои изправен и да се ходи, но е в легнало положение нещата не изглеждат по-добре. Някои пациенти споделят, че ходенето и движението се отразява добре на болките в ставите, но това е прекалено индивидуално усещане.

  Е, днес е вашият щастлив ден! Защо? На този въпрос е лесно да се отговори – тъй като в тази статия ние ще ви дадем рецепта за най-доброто и най-ефективно домашно масло , което ще ви помогне да лекувате вашите болезнени стави и ще облекчи болките в гърба. Просто е необходимо да се направи това домашно масло, и да го търкате върху вашите болезнени стави. Само след 15 минути болката ще изчезне. Това домашно масло е много просто и лесно да се направи, тъй като е съставено изцяло от лесно достъпни компоненти.

   

  Вие се нуждаете от следните съставки:

  1 супена лъжица лют червен пипер
  1 супена лъжица сух бял равнец
  1 чаена лъжица настърган джинджифил
  ¼ чаша топъл зехтин

  Начин на употреба:

  Ето какво трябва да направите: на първо място трябва да добавите лютия червен пипер, джинджифила и белия равнец в топлия зехтин. И да, това е! Как да го използвате? Трябва да се прилага върху болезнената ставата и да се остави да престои 15 минути. След 15 минути изплакнете с топла вода. Както споменахме преди, вие ще се чувствате много по-добре още след първата употреба! За да има ефект трябва да ползвате това домашно средство поне три месеца.

   

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar