Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

  Как да се държи една жена, за да може мъжът ѝ да я обича до края на живота си

  /
  537 Views
  img

  През последните години жените се оплакват от липсата на инициатива, мързеливост  и пълно безразличие към отношенията. Подобно на всичко и романтиката свършва след първия секс или брак, тя не се чувства като жена, дърпа целия товар на взаимоотношенията върху себе си, грижи сe за него, а той – мумия, на която тя е посветила най-добрите си години, привързаност и любов. Може би ще бъдете изненадани, но вината е чисто женска … в повечето случаи.

  Ти просто не го оставяш да те обича. Жената трябва да бездейства, така че мъжът да не губи интерес. Но как да го направим компетентно, редакционният екип ще ви разкаже. Щастливите взаимоотношения трябва да носят радост и на двамата партньори и да не водят до емоционално изгаряне.

  Как една жена се държи с мъж

  Жените са отнели от мъжете не само правото да носят панталони, да ходят на работа и във фитнеса, но самите те стават хищници. Тук всичко е логично: колкото повече тичаш след мъжа, толкова по-бързо той ще бяга от теб. Психолозите казват: „Колкото повече една жена страда от липса на мъжката любов, толкова повече той страда от излишъка на любовта й“ . Оказва се, че мъжете и жените просто са си разменили ролите.

  Вижте дори природата. Кокошката тича от петел, кравата от бика, тигрицата от тигъра, но не и обратното. Колкото повече издърпате човек по някаква причина, планирате без участието му  почивка, вечер в ресторант, годишнина, толкова по-малко ще го направи самият той. И защо, ако правиш всичко? Той бързо става незаинтересован. И не казвайте, че не може, така че правите всичко за всеки.

  Той може да направи всичко. Просто намекнете. Във връзката винаги трябва да комуникирате. Прекарайте по-добре времето си, отколкото в преследването на мъж. Красивите и спокойни жени са вдъхновени от делата. Така че, не тичайте след мъжа. И е лесно да го направите, ако следвате петте правила на бездействие.

  Не винаги се опитвайте да угаждате
  Лесна плячка – незаинтересован ловец. Отношенията са изградени на взаимност: Една стъпка, която той да направи, една вие. Не продължавайте да бягате след него и да се чудите, защо стои неподвижно.

  Не го обвинявайте за всичко
  Вниманието не изисква – то се дарява. Не му задавайте постоянни въпроси: „Кога ще ми се обадиш?“ , „Къде си бил?“ , „Къде отиваш и кога ще си дойдеш?“ . И още повече не го карайте да ви прегръща, да ви целува и така нататък. Това трябва да е лично желание, а не принуда.

  Завършете първи разговора
  Може би сте забелязали, че този, който завърши първи разговор, има някакво морално предимство. Сбогом не може да бъде краят на разговора, може би мъжът ще продължи това. Но вие ще създадете своя собствена ситуация от вашето собствено поведение, кога точно той ще трябва да навакса.

  Отдръпвай се първа

  Прегърнете го, целунете го, но веднага се отдалечете. Не го чакайте, докато самият той, бързайки за работа, ще ви отблъсне. Трябва да направите това, за да предизвикате в него леко недоумение, така да си каже, че имате желание да се забавлявате. Следващия път ще иска да ви прегърне отново. Такава е природата на мъжа, че се нуждае от постоянен лов.

  Не го оставяйте да разбере, че сте негови завинаги.

  Ясно е, че обичате мъжа си и искате да живеете с него през целия си живот. Но не говорете за това всеки ден. Да, трябва да бъдете привързана жена, която обича. Но не му казвайте, че сте негова завинаги. Така е, разбира се, но той ще се отпусне!Често в този случай мъжете се отегчават и си търсят любовница. Защо да се напряга, ако няма да се махнете от него.

  Кажете „Чао“ първи и първи затворете телефона. Така че мъжът ще си мисли: „Защо тя първа затвори телефона?“ , „И къде ще ходи сега?“ , „Може ли наистина да се забавлява без мен?“. Колкото повече мъжът мисли за теб, толкова повече се привързваш. Колкото повече мисли, толкова по-силна е любовта!

  Не тичайте след мъж, а се дръжте достойно. Изпълнете се със светлина, която ще освети всичко наоколо! Такава е мъдростта на жената . Кажете ни в коментарите, съгласни ли сте с факта, че една жена не трябва да се бори за мъж, а също така споделете интересната статия със своите приятели в социалните мрежи.

  Източник: zajenata.bg

  Leave a Comment

  This div height required for enabling the sticky sidebar